جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

کنعانی: آمریکا با تروریستی خواندن انصارالله نشان داد مایل به اصلاح سیاست‌های غلطش نیست

کنعانی: آمریکا با تروریستی خواندن انصارالله نشان داد مایل به اصلاح سیاست‌های غلطش نیست سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اقدام دولت آمریکا در قرادادن نام انصارالله در فهرست سازمان‌های «تروریستی» گفت: آمریکا با تروریستی خواندن جنبش انصارالله، بار دیگر نشان داد که مایل به اصلاح سیاست‌های غلط و مخرب خود در منطقه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۳۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اقدام دولت آمریکا در قرادادن نام انصارالله در فهرست سازمان‌های «تروریستی» مورد ادعای واشنگتن را محکوم کرد و آن را اقدامی تحریک کننده و در راستای تکمیل نقش حمایتی آمریکا از جنایت‌های رژیم کودک کش صهیونیستی دانست.

 

کنعانی افزود: انصارالله و ملت یمن صرفا به دلیل حمایت از ملت مظلوم فلسطین مورد خشم و غضب آمریکا قرار گرفته است، هر چند این اقدام غیرسازنده آمریکا هیچ تاثیری در اراده ملت یمن در حمایت از مردم مظلوم غزه نخواهد داشت.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه حمایت نامحدود آمریکا از رژیم شرور صهیونیستی به عنوان منفورترین تشکیلات تروریستی جهان را مهمترین عامل بی ثباتی در منطقه غرب آسیا و حوزه راهبردی دریای سرخ دانست و اضافه کرد: آمریکا اگر در اظهار نگرانی نسبت به ثبات و امنیت در منطقه صداقت دارد، دست از حمایت از جنایات جنگی و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بردارد.

 

کنعانی دولت آمریکا را فاقد وجاهت اخلاقی و هرگونه صلاحیت حقوقی برای قضاوت نسبت به دیگران دانست و افزود: دولت آمریکا باید به عنوان حامی جنایات جنگی رژیم تروریستی صهیونیستی، پاسخگوی جهانیان باشد.

 

وی افزود: آمریکا با تروریستی خواندن جنبش انصارالله، بار دیگر نشان داد که مایل به اصلاح سیاست‌های غلط و مخرب خود در منطقه نیست و همچنان بخشی از مشکلات و بی ثباتی‌ها در منطقه است.

 

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز گذشته به وقت محلی اعلام کرد که واشنگتن مجدد حوثی‌ها را به عنوان یک گروه تروریستی جهانی می‌شناسد.

 

سالیوان گفت: در واکنش به حملات و تهدید‌های ادامه دار، آمریکا انصارالله که با عنوان حوثی‌ها نیز شناخته می‌شوند را در فهرست تروریستی جهان قرار داد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار