بازداشت عامل شهادت شهید فیروزی جوشقان پزشکیان: اطمینان داریم در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای اشتباه نکرده‌ایم واکنش وزارت اطلاعات به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت

خاندوزی: بانک‌ها تا پایان سال 140 هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه خواهند داشت

وزیر اقتصاد گفت: بانک های تحت مدیریت دولت تا پایان اسفندماه این میزان به ۱۴۰ هزار میلیارد تومان می رسد که در مجموع بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید احسان خاندوزی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته افزایش کفایت سرمایه بانک‌ها ۹۸ هزار میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۰، افزایش سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به ۴۳ هزار میلیارد تومان رسید.

 

وی با بیان اینکه تا پایان اسفندماه این میزان به ۱۴۰ هزار میلیارد تومان می رسد که در مجموع بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت خواهد بود.

 

وزیر اقتصاد و امور دارایی بیان کرد: این در حالی است که در پایان سال ۹۹ مجموع سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت در همه دولت‌های گذشته در مجموع ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

 

خاندوزی افزود: در دو سال و نیم اخیر تا پایان اسفندماه معادل کل سرمایه تا پیش از این دولت بانک‌های تحت مدیریت دولت به سرمایه بانک‌های دولتی اضافه خواهیم کرد که توان و قدرت اعتباردهی بانک‌ها افزایش یابد تا بتوانیم برای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ توان اعتباردهی و تسهیلات و رفع نیاز تولیدکنندگان و مردم را در وضعیت بهتری قرار گیرد.

 

وی در خصوص افزایش نرخ ارز طی روزهای گذشته نیز یادآورشد: با اتفاقات در منطقه و حمله به مردم یمن و تحولات دیگری از جمله آغاز سال نو میلادی چینی ها بسیاری از حواله ها به ناچار باید تسویه می شد و مجموعه این تدابیر موجب افزایش نرخ ارز در بازار شد که با ورود بانک مرکزی طی روزهای آینده شاهد ثبات در نرخ ارز خواهیم بود.

 

وزیر اقتصاد و امور دارایی درباره سنگ‌اندازی بانک‌ها در ارائه تسهیلات با وجود تاکیدات رئیس جمهور نیز گفت: دستور آیت الله رئیسی در مجمع عمومی بانک مرکزی جدی است و تمهیدات بسیار خوبی در این زمینه از سوی بانک مرکزی ایران اندیشیده شده است.

 

خاندوزی بیان داشت: بانک مرکزی ۱۲۰ هزار مورد افزایش سهمیه پرداخت وام ازدواج را به شبکه بانکی کشور ابلاغ کرده و اکنون نیز بیش از ۱۰۰ هزار مورد افزایش ظرفیت پرداخت وام فرزندآوری از سوی بانک مرکزی ابلاغ شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار