اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

چین: ما ایران و پاکستان را همسایگان نزدیک و کشور‌های بزرگ مسلمان می‌دانیم

چین: ما ایران و پاکستان را همسایگان نزدیک و کشور‌های بزرگ مسلمان می‌دانیم وزارت خارجه چین روز چهارشنبه اعلام کرد که ایران و پاکستان همسایگان نزدیک و دو کشور‌های بزرگ مسلمان هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال ادعای پاکستان در خصوص کشته شدن ۲ کودک طی حمله موشکی ایران به مقر تروریست‌ها در خاک این کشور، چین روز چهارشنبه از پاکستان و ایران خواست تا «خویشتنداری» نشان دهند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» «مائو نینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری هفتگی گفت: «ما ازهر دو طرف می‌خواهیم خویشتنداری کنند، از اقداماتی که منجر به تشدید تنش می‌شود اجتناب و برای حفظ صلح و ثبات با یکدیگر همکاری کنند».

وی گفت: «ما ایران و پاکستان را همسایگان نزدیک و کشور‌های بزرگ مسلمان می‌دانیم.»

بر اساس این گزارش، شامگاه سه شنبه ۲۶ دی ماه دو مقر مهم گروهک تروریستی جیش‌الظلم در خاک پاکستان منهدم شد.

گروهک تروریستی تجزیه‌طلب جیش الظلم در سال‌های اخیر تعداد زیادی از مردم و نیرو‌های نظامی ایران را به شهادت رسانده است. اواخر آذرماه ۱۱ افسر پلیس در حمله به کلانتری راسک به شهادت رسیدند.

گروهک تروریستی جیش الظلم با صدور بیانیه‌ای حمله پهپادی و موشکی به محل استقرار نیرو‌های خود را تایید کرد.

در بیانیه این گروهک اصابت ۶ پهپاد انتحاری و چند فروند موشک به مواضعی در کوه‌های مرزی بلوچستان تایید شده است.

وزارت امور خارجه پاکستان از اعتراض به وزارت خارجه ایران و احضار یک دیپلمات ایرانی به وزارت خارجه خبر داد.

یک مقام ارشد امنیتی پاکستان که مایل به افشای هویت خود نبود، مدعی شد که ایران قبل از حمله هیچ اطلاعاتی را به اشتراک نگذاشته است. وی گفت که پاکستان این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در زمان و مکان مورد نظر پاسخ دهد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار