پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

چین: ما ایران و پاکستان را همسایگان نزدیک و کشور‌های بزرگ مسلمان می‌دانیم

چین: ما ایران و پاکستان را همسایگان نزدیک و کشور‌های بزرگ مسلمان می‌دانیم وزارت خارجه چین روز چهارشنبه اعلام کرد که ایران و پاکستان همسایگان نزدیک و دو کشور‌های بزرگ مسلمان هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال ادعای پاکستان در خصوص کشته شدن ۲ کودک طی حمله موشکی ایران به مقر تروریست‌ها در خاک این کشور، چین روز چهارشنبه از پاکستان و ایران خواست تا «خویشتنداری» نشان دهند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» «مائو نینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری هفتگی گفت: «ما ازهر دو طرف می‌خواهیم خویشتنداری کنند، از اقداماتی که منجر به تشدید تنش می‌شود اجتناب و برای حفظ صلح و ثبات با یکدیگر همکاری کنند».

وی گفت: «ما ایران و پاکستان را همسایگان نزدیک و کشور‌های بزرگ مسلمان می‌دانیم.»

بر اساس این گزارش، شامگاه سه شنبه ۲۶ دی ماه دو مقر مهم گروهک تروریستی جیش‌الظلم در خاک پاکستان منهدم شد.

گروهک تروریستی تجزیه‌طلب جیش الظلم در سال‌های اخیر تعداد زیادی از مردم و نیرو‌های نظامی ایران را به شهادت رسانده است. اواخر آذرماه ۱۱ افسر پلیس در حمله به کلانتری راسک به شهادت رسیدند.

گروهک تروریستی جیش الظلم با صدور بیانیه‌ای حمله پهپادی و موشکی به محل استقرار نیرو‌های خود را تایید کرد.

در بیانیه این گروهک اصابت ۶ پهپاد انتحاری و چند فروند موشک به مواضعی در کوه‌های مرزی بلوچستان تایید شده است.

وزارت امور خارجه پاکستان از اعتراض به وزارت خارجه ایران و احضار یک دیپلمات ایرانی به وزارت خارجه خبر داد.

یک مقام ارشد امنیتی پاکستان که مایل به افشای هویت خود نبود، مدعی شد که ایران قبل از حمله هیچ اطلاعاتی را به اشتراک نگذاشته است. وی گفت که پاکستان این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در زمان و مکان مورد نظر پاسخ دهد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار