بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند

ادعای آمریکا درباره عملیات‌های ضد تروریستی اخیر ایران

ادعای آمریکا درباره عملیات‌های ضد تروریستی اخیر ایران وزارت خارجه آمریکا، که خود بزرگترین ناقض حاکمیت کشورهای جهان بوده و هم‌اکنون به اشغالگری در خاک سوریه مشغول است، مدعی شد که حملات موشکی ایران به مقر گروه‌های تروریستی، حاکمیت سه کشور را نقض کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۳۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه مدعی شد که حملات موشکی ایران به مقر گروه‌های تروریستی، حاکمیت سه کشور را نقض کرده است.

 

میلر طی نشست خبری روزانه در وزارت خارجه آمریکا، که خود بزرگترین ناقض حاکمیت کشورهای جهان بوده و هم‌اکنون به اشغالگری در خاک سوریه مشغول است، این عملیات‌های ایران را محکوم کرد.

 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی درباره جنگ غزه نیز گفت: «ما مشکلات پیش روی سازمان ملل در ارسال کمک به نوار غزه را می‌پذیریم و به کار برای حل این موضوع ادامه می‌دهیم».

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه با هشدار به ارتش یمن درباره احتمال حملات تجاوزکارانه بیشتر علیه این کشور، مدعی شد: «حمله به کشتی‌های غیرنظامی غیرمسلح در جنوب دریای سرخ هیچ ارتباطی با آنچه در غزه رخ می‌دهد ندارد».

 

میلر با ادعای اینکه آمریکا به دنبال تشدید تنش‌ها در دریای سرخ نیست، افزود: «ما در تلاش برای افزایش بازدارندگی علیه حوثی‌ها هستیم بدون اینکه کمک‌هایی که به یمنی‌ها می‌رسد به خطر بیافتد».

 

شامگاه چهارشنبه بود که «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد واشنگتن نام جنبش انصارالله یمن را به فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» این کشور بازگردانده است.

 

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به این اقدام آمریکا، آن را فاقد ارزش دانست و گفت که یمن سال‌هاست در محاصره آمریکا قرار دارد.

 

بامداد پنجشنبه همچنین سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که نیروی دریایی این کشور، با تعدادی موشک به یک کشتی آمریکایی در خلیج عدن حمله و آن را مورد اصابت دقیق قرار داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار