وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

پنتاگون: دنبال درگیری با یمنی‌ها نیستیم

پنتاگون: دنبال درگیری با یمنی‌ها نیستیم سخنگوی وزارت دفاع آمریکا شامگاه پنجشنبه (به وقت تهران) در یک نشست خبری تأکید کرد که واشنگتن به دنبال درگیری با انصارالله یمن نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 19
کد خبر: ۲۲۴۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی پنتاگون گفت: «دنبال درگیری با ایران یا حوثی‌ها (اعضای انصارالله) نیستیم و هدف ما تضمین امنیت تردد دریایی است.»

ساعتی قبل‌تر، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا علی‌رغم اعتراف به ناکارآمد بودن حملات کشورش علیه انصارالله یمن گفت که این حملات ادامه خواهد یافت.

یک خبرنگار از بایدن پرسید: «آیا حملات علیه حوثی‌ها در یمن کارآمدند؟»

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ گفت: «وقتی شما می‌گویید که آنها کارآمدند [این سوال پیش می‌آید] که آیا آنها حوثی‌ها را متوقف می‌کنند؟ خیر! اما آیا ادامه خواهند یافت؟ بله.»

آمریکا و انگلیس بامداد پنجشنبه چهارمین دور حملات خود علیه مواضع انصارالله یمن را انجام دادند. چند شهر و مناطق مختلف یمن مورد حمله ناوهای جنگی نیروی دریایی آمریکا و انگلیس قرار گرفتند.

شبکه «المسیره» درباره جزئیات این عملیات گزارش داد که حملات آمریکایی-انگلیسی از استان‌های الحدیده و ذمار آغاز شده و سپس به استان‌های صعده، تعز و البیضاء گسترش یافت.

پیش از آن سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که نیروی دریایی این کشور، با تعدادی موشک به یک کشتی آمریکایی در خلیج عدن حمله و آن را مورد اصابت دقیق قرار داد.

این حملات از هفته گذشته آغاز شده‌اند. آمریکا در نخستین روز حمله که بامداد جمعه هفته گذشته اتفاق افتاد مدعی شده بود سایت‌های آموزشی، پایگاه‌های هوایی و تأسیسات نگهداری پهپاد متعلق به انصارالله یمن را هدف قرار داده است.

بلافاصله بعد از آن حمله، نیروهای انصارالله یمن خبر دادند که در حال شلیک موشک‌های بالیستیک به سمت مواضع دشمن در آب‌ها هستند.

گروههای فلسطینی از جمله حماس، جهاد اسلامی فلسطین و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین این حملات را محکوم کرده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار