آیا تهدید کردن جرم است؟-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

آیا تهدید کردن جرم است؟

یک وکیل پایه یک دادگستری درباره جرم بودن تهدید کردن در ملأعام و مجازات آن در قانون توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  بسیاری از افراد برای انجام کار مجرمانه خود به تهدید متوسل می‌شوند و با انجام این کار به دنبال پیش بردن برنامه‌های خود هستند، اما گاهی اوقات این موضوع سبب بروز مشکلات متعددی می‌شود که قانون گذار برای آن جرم انگاری کرده است.

 

مهدیه مقدوری وکیل پایه یک دادگستری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران درباره تهدید کردن بیان کرد: اگر فردی در ملأعام دیگری را تهدید کند تحت تعقیب قانون و مجازات قرار می‌گیرد.

 

تهدید به صورت نوشتار چیست؟

این وکیل پایه یک دادگستری با اشاره به تهدید به صورت پیام و نوشتاری گفت: اگر تهدید به صورت ارسال پیام باشد فردی که مورد تهدید قرار گرفته باید ادله موجود مانند پرینت پیام‌های خود را به دادگاه صالحه تقدیم کنند.

 

او درباره جرم تهدید کردن اظهار کرد: اگر تهدید در ملأعام و با حضور شاهدان باشد جرم است و قانون برای آن جرم انگاری کرده است.

 

مقدوری ادامه داد: هم جزای نقدی و هم حبس از جمله جرایمی است قانون برای مجرم تهدید کننده در نظر گرفته است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر