احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

سردار جعفرآبادی: پرتاب و تست تحقیقاتی ماهواره‌بر قائم - ۱۰۵ سال آینده انجام می‌شود

سردار جعفرآبادی: پرتاب و تست تحقیقاتی ماهواره‌بر قائم - ۱۰۵ سال آینده انجام می‌شود فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران گفت: گام بعدی ماهواره بر قائم ۱۰۵ است که موتورهای قوی‌تری دارد و ساختار آن جدیدتر است. در سال آینده پرتاب و تست تحقیقاتی ماهواره‌بر قائم - ۱۰۵ را خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی جعفرآبادی فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران امشب در گفتگو با خبر ۲۱ شبکه خبر سیما با اشاره به پرتاب ماهواره ثریا توسط ماهواره‌بر قائم -۱۰۰ گفت: امروز برگ زرینی از تاریخ فضایی کشور ورق خورد و پرتاب امروز از چند جهت حائز اهمیت بود.

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران افزود: پرتاب با یک ماهواره بر تماماً سوخت جامد ایرانی که برای اولین بار توانست یک ماهواره ایرانی را در مدار قرار بدهد، انجام شد.

سردار حاجی‌زاده گفت: برای اولین بار ماهواره بر توانست ماهواره را در مدار ۷۵۰ کیلومتری قرار بدهد که کشور ما برای اولین بار این مدار را فتح می‌کند.

وی ادامه داد: سپاه تاکنون فقط ماهواره‌های داخلی خود که شامل سه گانه نور بود را پرتاب کرده بود ولی امروز توانستیم یک خدمت به دولت انجام بدهیم و یک ماهواره متعلق به دولت و پژوهشگاه فضایی ایران را پرتاب کنیم.

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران بیان کرد: همانگونه که سپاه در عرصه‌های مختلف به دولت خدمات رسانی می‌کند در عرصه فضایی پس از این هم در خدمت دولت خواهیم بود و چرخه فضایی دولت با سرعت بیشتری حرکت خواهد کرد.

سردار جعفرآبادی با اشاره به برنامه‌های آینده نیروی هوافضای سپاه در حوزه فضایی اظهار کرد: برنامه بعدی این است که اولاً ماهواره‌بر قائم ـ ۱۰۰ در چرخه عملیاتی قرار می‌گیرد و دانشمندان و متخصصان ما به سراغ طراحی گام بعدی می‌روند.

وی افزود: گام بعدی ماهواره بر قائم ۱۰۵ است که موتورهای قوی‌تری دارد و ساختار آن جدیدتر است. در سال آینده پرتاب و تست تحقیقاتی ماهواره‌بر قائم - ۱۰۵ را خواهیم داشت.

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران اظهار کرد: ما به مرور آماده می‌شویم تا طی دو یا سه سال آتی به ماهواره‌بر قائم- ۱۲۰ برسیم که این ماهواره‌بر قرار است ما را به مدار ۳۶ هزار کیلومتری برساند.

وی ادامه داد: سه سال آینده وارد مرحله پرتاب‌های تحقیقاتی ماهواره بر قائم ۱۲۰ خواهیم شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار