زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

پایانه گازی روسیه در نزدیک مرز ناتو طعمه حریق شد

در شرایطی که حملات پهپادی اوکراین طی هفته‌های اخیر ادامه یافته، یک ترمینال گازی روسیه در نزدیکی مرز با استونی طعمه حریق شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، با گذشت دو روز از اعلام برنامه تقویت مواضع نظامی سه عضو ناتو در مرز با مسکو و مینسک، آتش‌سوزی یکشنبه (امروز) در ترمینال گازی در نزدیکی مرز روسیه با استونی خبرساز شده است.

 

استاندار لنینگراد روسیه الکساندر دروزدنکو، از بروز حریق بزرگ در یک پایانه گازی در شهر بندری «اوست-لوگا» روسیه خبر داد؛ ترمینالی که در فاصله ۷۰ مایلی (۱۱۰ کیلومتری) غزب سنت پترزبورگ در نزدیکی مرز روسیه با استونی قرار دارد.

 

هرچند مقام‌های روسیه درباره علت آتش سوزی بزرگ در این ترمینال اظهارنظری نکرده‌اند، برخی منابع از احتمال حمله پهپادی اوکراین خبر داده‌اند.

 

حریق در ترمینال گازی روسیه در شرایطی انجام شده که مقام‌های اوکراینی در روزهای اخیر از حمله پهپادی به تاسیسات نفتی و گازی در سنت پترزبورگ خبر دادند؛ خبری که مسئولان روسی آن را تایید نکردند.

 

آتش‌سوزی در نزدیکی مرز روسیه با استونی رخ داده که عضو ناتو است و وزیر دفاع این کشور کوچک اروپایی، از تقویت حضور نظامی این کشور در مرز با روسیه و بلاروس خبر داد.

 

وزرای دفاع استونی، لتونی و لیتوانی در منطقه بالتیک روز جمعه هفته گذشته از برنامه خود برای ساخت صدها سنگر در مرز با روسیه خبر دادند.

 

وزرای دفاع این سه کشور عضو ناتو، هدف از تقویت حضور نظامی خودشان را «دفع تجاوز احتمالی روسیه» اعلام کردند. استونی و لتونی با روسیه مرز مستقیم دارند و در حالی لیتوانی با بلاروس مرز مشترک دارد.

 

استاندار لنینگراد با بیان اینکه نیروهای اطفای حریق در محل حضور دارند اظهار داشت که تلفات جانی گزارش نشده اما برخی رسانه‌های روس خبر دادند که ۱۵۰ نفر تخلیه شده‌اند./ فارس

ارسال نظر