هشدار سازمان ملل نسبت درباره انتشار ویروس در غزه-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

هشدار سازمان ملل نسبت درباره انتشار ویروس در غزه

سازمان ملل متحد هشدار داده است که ویروس‌ها در نوار غزه در بحبوحه شرایط بد بهداشتی و کمبود منابع آب و غذای سالم در حال گسترش هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل هشدار داده است که ویروس‌ها در نوار غزه در بحبوحه شرایط بد بهداشتی و کمبود منابع غذایی و نوشیدنی در حال گسترش هستند و در چنین شرایطی فلسطینی‌های غزه دسترسی محدودی به مراقبت‌های بهداشتی برای مقابله با این گروه از عوامل بیماری دارند.

 

به گزارش سازمان ملل در میان بمباران مداوم رژیم صهیونیستی، بیماری‌های ویروسی در پناهگاه‌های شلوغ در حال گسترش است. به گفته وزارت بهداشت غزه، با ازدحام بیش از حد جمعیت در پناهگاه‌ها بیش از ۸ هزار مورد ابتلا به ویروس هپاتیت نوع A در بین پناهندگان مشاهده است.

 

در چنین شرایطی، آزمایشگاه‌ها در بیمارستان‌ها به دلیل کمبود موارد مورد نیاز خود قادر به انجام آزمایش بیماران هم نیستند. «تدروس آدهانوم گبریسوس» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در پستی در شبکه اجتماعی ایکس از مشاهده بیش از هزار مورد ابتلا به زردی در بین آوارگان فلسطینی خبر داده است.

 

سازمان بهداشت جهانی عنوان کرده است اگرچه هپاتیت نوع A کشنده نیست اما به راحتی از طریق تماس با یک فرد مبتلا و یا از طریق استفاده آب و غذای آلوده قابل انتقال است. تدروس آدهانوم گفته است «شرایط زندگی غیرانسانی» و کمبود آب تمیز موجب گسترش این نوع از هپاتیت در بین افراد شده است.

 

علاوه بر این، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هم اعلام کرده است، حدود 60 هزار زن باردار در معرض خطر عدم دریافت مراقبت‌های کافی در صورت بروز عوارض بیماری‌های مختلف هستند. همین عامل موجب شده است که از زمان شروع جنگ، صدها زایمان زودرس و سقط جنین گزارش شود.

 

طبق گزارشات سازمان بهداشت جهانی، بر اساس آخرین به روز رسانی‌های انجام گرفته شده، دسترسی به آب در غزه هر روز در حال کاهش است و تحت تاثیر هشدارهای این سازمان، شرایط فعلی کمبود بهداشت و آب سالم خطر ابتلای افراد بیشر به هپاتیت نوع A را افزایش می‌دهد.

 

همزمان با تشدید وخامت اوضاع، شرایط دریافت کمک به مردم غزه هم با مشکلات عدیده‌ای روبرو بوده است. «تد چایبان» معاون اجرایی یونیسف پس از پایان سفر سه روزه خود به غزه عنوان کرد که خانواده‌ها در آنجا «از وحشتانک‌ترین شرایطی که من تابحال دیده‌ام رنج می برند» و موارد ابتلا به اسهال به خصوص در بین کودکان تشدید شده است.

 

طی دو ماه گذشته موارد ابتلا به اسهال نیز نسبت به ابتدای دوران جنگ ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است. به گفته معاون یونیسف تا اواسط ماه دسامبر، ۷۱ هزار مورد از کودکان زیر ۵ سال درگیر ابتلا به اسهال ویروسی شده‌اند و تعداد آنها از ۴ هزار درصد هم نسبت به آغاز جنگ بیشتر شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار