ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

چین و افغانستان برای اولین بار از مسیر جاده‌ای به یکدیگر متصل می‌شوند

چین و افغانستان برای اولین بار از مسیر جاده‌ای به یکدیگر متصل می‌شوند والی ولایت بدخشان گفت: کار ساخت جاده واخان به عنوان نقطه اتصال ترانزیت افغانستان و چین ادامه خواهد داشت؛ این جاده یکی از شاهراه‌های حیاتی افغانستان است که نقش موثر و سازنده در رشد اقتصادی افغانستان دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد ایوب خالد، والی ولایت بدخشان در رابطه به اتمام کار ساخت جاده واخان گفت حدود هفت کیلومتر از این جاده باقی مانده که به زودی به پایان می‌رسد و بعد از ساخت این جاده، افغانستان برای نخستین بار از مسیر زمینی به چین وصل خواهد شد.

وی افزود: کار جاده تا بهار سال آینده پایان خواهد یافت و احتمال ساخت این جاده به شکل آسفالت شده و استاندارد توسط حکومت وجود دارد.

خالد اظهار داشت: جاده واخان یکی از شاهراه‌های حیاتی افغانستان است و نقش موثر و سازنده‌ای در رشد اقتصادی جامعه ما خواهد داشت و در تطبیق پروژه‌های بزرگ کشور در میان مسوولین حکومت طالبان جدیت وجود دارد.

جاده واخان، افغانستان را مستقیم به کشور چین متصل می‌کند و این شاهراه از شهر فیض آباد مرکز ولایت بدخشان تا کوتل واخجیر در مرز چین حدود ۴۸۰ کیلومتر طول دارد.

هچنین جاده واخان نقطه وصل ترانزیتی کشور با بخشی‌های از آسیای مرکزی نیز محسوب می‌شود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار