پیشرفت قابل توجه در مذاکرات تجاری آمریکا و چین حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آنها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد علت اصلی اختلاف ترامپ و نتانیاهو به روایت رسانه عبری زبان عراقچی به امارات می‌رود واشنگتن: آمریکا و چین برای کاهش کسری تجاری به توافق رسیدند نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

سازمان جهانی بهداشت: اسرائیل از حمله به بیمارستان‌ها دست بردارد

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد اوضاع مراکز درمانی در غزه فاجعه‌بار است و اسرائیل از حمله به بیمارستان‌ها دست بردارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد المنظری»مدیر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی با ابراز نگرانی از وضعیت فاجعه بار مراکز درمانی و بیمارستان‌ها در نوار غزه، درخواست کرد که هرچه سریع‌تر آتش بس اعلام شود و رژیم صهیونیستی از هدف قرار دادن بیمارستان‌ها دست بردارد.

 

به گزارش پایگاه خبری «الجزیره»، وی تاکید کرد: ساختار درمانی از کمبود شدید تجهیزات و دارو در نوار غزه رنج می‌برد و اقدامات ما در آن کفاف نیاز‌های منطقه را نمی‌دهد.

 

این مقام سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: ما خواستار اعلام هرچه سریع‌تر آتش بس و هدف قرار ندادن بیمارستان‌ها در نوار غزه هستیم.

 

سازمان ملل نیز به تازگی با اشاره به تولد ۲۰ هزار نوزاد فلسطینی در بحبوحه تجاوز‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه، نسبت به وضعیت آن‌ها در سایه نبود تجهیزات و کمک‌های بشردوستانه ابراز نگرانی کرد و هشدار داد که احتمال مرگ این نوزادان در سایه وضعیت فاجعه بار در منطقه وجود دارد.

 

در همین راستا «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل نیز اعلام کرد که محدودیت‌های تل آویو برای ورود تجهیزات درمانی، بر روند عملیات کمک رسانی در شمال نوار غزه تأثیر می‌گذارد و ارتش رژیم صهیونیستی از ورود کمک‌های بشر دوستانه به خصوص در مناطق شمالی نوار غزه جلوگیری می‌کند.

 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز یکشنبه در تازه‌ترین آمار خود اعلام کرد که شمار شهدای این منطقه از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در هفتم اکتبر (۱۵مهر) به ۲۵ هزار و ۱۰۵ نفر رسید و ۶۲ هزار و ۶۸۱ نفر نیز در این مدت زخمی شده اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار