هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

ترامپ: هیلی جنگ‌طلب است

ترامپ: هیلی جنگ‌طلب است رئیس جمهور پیشین آمریکا طی سخنرانی تبلیغاتی، نماینده سابق خود در سازمان ملل را جنگ‌طلب و بخشی از حلقه سیاسیون فاسد این کشور توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در ادامه حملات لفظی خود به دیگر نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، این بار سفیر سابق خود در سازمان ملل را از دم تیغ گذراند.

 

ترامپ روز یکشنبه طی سخنرانی تبلیغاتی در ایالت «نیوهمپشایر»، که قرار است انتخابات درون‌حزبی آن برای تعیین نامزد نهایی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ در روز سه‌شنبه برگزار شود، «نیکی هیلی» را یک جنگ‌طلب توصیف کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ترامپ که در زمان ریاست‌جمهوری خودش هیلی را به عنوان نماینده آمریکا در سازمان ملل منصوب کرده بود، درباره او گفت: «ما جنگ‌طلبان را [از دولت] بیرون می‌اندازیم».

 

در حالی که ترامپ خود در زمان حضورش در کاخ سفید دستور انجام اقدامات تروریستی متعددی را در سراسر جهان صادر کرده بود، درباره هیلی مدعی شد: «ما کسانی را که همیشه می‌خواهند جنگ به‌راه بیاندازند، [از دولت] اخراج می‌کنیم. نیکی هم جزو آنهاست».

 

وی با ادعای اینکه هیلی از حمایت نیروهای طرفدار «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا برخوردار است، اظهار داشت: «[امثال نیکی می‌گویند که] بیاید همه افراد در همه جا را به قتل برسانیم و کلی پول برای تولیدکنندگان موشک جمع کنیم».

 

رئیس جمهور سابق آمریکا پیش از این در روز جمعه، ایده انتخاب هیلی به عنوان جفت انتخاباتی خود را رد کرده بود.

 

در ماه‌های اخیر رتبه نیکی هیلی در نظرسنجی‌ها افزایش داشته و باعث این گمانه‌زنی شده شده که می‌تواند جفت انتخاباتی ترامپ شود. برخی جمهوری‌خواهان مثل کوین مک ‌کارتی، رئیس برکنار شده مجلس نمایندگان آمریکا پیشنهاد داده‌اند که او می‌تواند انتخاب خوبی باشد تا ضعف‌های ترامپ به عنوان نامزد را متعادل کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار