پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

نامزدهای جدید احرازصلاحیت‌‌شده چه‌کسانی هستند؟

شورای نگهبان شب گذشته تأیید صلاحیت ۱۰۱۴ نامزد انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی را که نسبت به عدم احراز یا رد صلاحیت خود معترض بودند، به وزارت کشور اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، شورای نگهبان شب گذشته تأیید صلاحیت 1014 نامزد انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی را که نسبت به عدم احراز یا رد صلاحیت خود معترض بودند، به وزارت کشور اعلام کرد.

 

بر همین اساس، ستاد انتخابات کشور به این 1014 نامزد انتخابات پیامک احراز صلاحیت ارسال کرده است و این اسامی از طریق وزارت کشور به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها نیز اعلام شده است.

 

بنا بر گزارش تسنیم، اکثر نامزدهایی که در این مرحله احراز صلاحیت شده‌اند کسانی هستند که عمدتاً دارای مشکلاتی اعم از نقص مدرک تحصیلی، تأخیر در استعفا یا عدم ارائه مدارک کافی بودند و یا بنا به عدم شناخت، صلاحیت آنها احراز نشده بود که با ارائه توضیحات و مدارک جدید، صلاحیتشان برای شورای نگهبان احراز شده است.

 

با اعلام این خبر، برخی نمایندگان ادوار مجلس که صلاحیت آنها قبلاً توسط هیئت‌های اجرایی رد شده بود، مدعی شده بودند که صلاحیت آنها نیز احراز شده است اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که در این مرحله و تاکنون اعتراض آنها (نمایندگان ادوار) بررسی نهایی نشده است و شورای نگهبان فعلاً نظری درباره اعتراض آنها اعلام نکرده است.

 

هیچ‌کدام از 1014 نامزدی که شب گذشته تأیید صلاحیت‌شان به وزارت کشور ارسال شده است، سابقه نمایندگی مجلس ندارند، همچنین 26 نماینده فعلی مجلس که صلاحیت‌شان رد شده است نیز تا شب گذشته (یک‌شنبه اول بهمن ماه) بین احراز صلاحیت‌شدگان نیستند،


این در حالی‌است که بررسی اعتراض این نامزدها همچنان در شورای نگهبان ادامه دارد و احتمال می‌رود در روزهای آتی با بررسی پرونده این افراد، بر تعداد نامزدهایی که صلاحیت‌شان احراز می‌شود، افزوده شود.

 

شورای نگهبان در این مرحله، تا 19 بهمن برای بررسی اعتراضات فرصت دارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار