آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی

داود منظور:به موازات پیشرفت اقتصادی به مقوله فرهنگ هم توجه می‌کنیم

داود منظور:به موازات پیشرفت اقتصادی  به مقوله فرهنگ هم توجه می‌کنیم رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست با فعالان فرهنگی کشور در سازمان برنامه و بودجه از توجه دولت به مقوله فرهنگ اسلامی در برنامه‌های پیشرفت اقتصادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ داود منظور امشب در نشست مشترک با فعالان فرهنگی کشور از جمله رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و تعدادی از فعالان فرهنگی در سازمان برنامه و بودجه و در آستانه تدوین بخش دوم لایحه بودجه 1403 جلسه هم‌اندیشی برگزار کرد.

وی در این جلسه گفت: اگر دنبال پیشرفت هستیم نگاه تک سویه به اقتصاد را کنار می‌گذاریم و نگاه ما به پیشرفت یک نگاه چند سویه است که به موازات پیشرفت به مقوله فرهنگ هم توجه می‌کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: این سازمان متولی تدوین و اجرای برنامه‌های پیشرفت کشور است و به موضوع فرهنگ وامدار است و توجه خاصی به گفتمان‌سازی فرهنگ انقلابی و اسلامی دارد.

منظور ادامه داد: نگاه فرهنگی مستلزم همفکری و پژوهش هم در حوزه اندیشه و هم در حوزه اقدام و عمل است.

وی افزود: از جمله می‌توان به مقوله زن، خانواده، حجاب، سبک زندگی و رسانه در جامعه توجه کرد که نیاز به همفکری و انسجام بیشتر است.

به گفته منظور، مقوله‌هایی مانند فیلم، کتاب، قلم و رسانه از موارد فرهنگ است که در کنار آن باید آسیب‌های اجتماعی را هم ببینیم. وقتی در اغتشاش موسوم به زن،  زندگی و آزادی نگاه می‌کنیم علاوه براینکه دشمن در جنگ اقتصادی تمام عیار وارد شده بود در جنگ نرم هم وارد عملیات شد.

در این مراسم سیداحمد عبودتیان دستیار مردمی‌سازی امور دولت نیز گفت: الگوی حکمرانی دولت براساس فرهنگ و تمدن اسلامی است که این الگو را در همه برنامه‌ها دنبال می‌کنیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار