پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی

چرا غرب و آمریکا پشت سر اسرائیل ایستاده‌اند؟

چرا غرب و آمریکا پشت سر اسرائیل ایستاده‌اند؟ آمریکا و کشورهای غربی هیچ خط قرمزی برای حمایت دیپلماتیک، نظامی، لجستیک، اقتصادی، امنیتی و رسانه‌ای از رژیم صهیونیستی ندارد و در این خصوص همه توان خود را به کار گرفته تا هرگونه اقدام و جنایت رژیم صهیونیستی را توجیه کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 26
کد خبر: ۲۲۵۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی فیاضی کارشناس مسائل بین الملل در خصوص حمایت همه‌جانبه از رژیم صهیونیستی توسط ایالات متحده آمریکا و کشورهای اروپایی، نوشت:

 

1- اسرائیل در 80 سال اخیر منشا جنگ های زیادی بود و این جنگها برای آمریکا رفاه و اشتغال و درآمد ایجاد می‌کند در حقیقت اسرائیل بازارساز و بازاریاب کارخانه های آمریکا است زیرا آمریکا کشوری بحران زیست می‌باشد.

 

2- ثروت و هوش و همت نهفته در غرب آسیا طی چند سال آرامش می‌تواند به سرعت این منطقه را به رقیب اقتصادی اروپا تبدیل کند و اسرائیل توانسته با 80 سال ناآرامی ، اقتصاد غرب آسیا را عقب و محتاج اروپا نگه دارد.

 

3- صهیونیستها صدها سال در هر جامعه منشا آزار و اذیت و ترور بودند و حفظ اسرائیل و مهاجرت صهیونیست ها به اسرائیل مردم اروپا و آمریکا را از شرّ همجواریشان مصون نگه می‌دارد.

 

4- اروپائیان مایلند قاره شان مسیحی بماند و لیبرال و سکولار زندگی کنند اما عقاید مذهبی یهودی ها می‌تواند مانع این نوع زندگی اروپائیان شود لذا با ایجاد اسرائیل یهودی ها را محترمانه از قاره خود خارج و دور کردند.

 

5- اروپائیان مایلند که تمدن اسلامی به عنوان رقیب گفتمانی آنها رشد نکند و بالاخص در اروپا مورد اقبال قرار نگیرد و اسرائیل می‌تواند ابعاد تمدن اسلامی را کُند و محدود نماید.

 

6- اسرائیل انگیزه و جسارت آن را دارد که کشورهای مختلف را با تهدید و تطمیع و فریب در مدار هژمونی آمریکا حفظ کند و کشورها را از اتحاد با قدرتهای نوظهور دور نماید و مانع سرعت تحقق جهان چند قطبی شود.

 

7- اسرائیل با نفوذ اقتصادی و سیاسی و اجتماعی در کشورهای بزرگ اسلامی منطقه استحاله دولتمردان و جوانان آن ها را پیش می‌برد و آنها را عمیق تر و با روش های نوین به مستعمرات و مستثمرات آمریکا و اروپا تبدیل می نماید.

 

8- کارتل ها و مافیای صهیونیست و نافذ در لایه های بالا در آمریکا، پیشرفت اقتصادی و اداری هرکس و هر حزب را گروگان گرفته و آنها برای ترقی ناچارند از اسرائیل حمایت کنند.

 

9- بی رحمی و خشونت تمام عیار اسرائیل در شکنجه و کشتار و تخریب یک ویترین وحشت از ابرقدرتها ایجاد کرده و عامل بازدارنده برای درگیری مستقیم با آمریکائیها و اروپائیها را به رخ کشیده است.


10- ادعاهای اسرائیل بابت پیروزی در جنگ آخرالزمانی و برانگیختن ترحم و حس گناه هولوکاستی و ادعای اخذ کمک از اجنه و جادوگران انگیزه های خرافاتی و ماورایی را نیز در اروپائیان و آمریکائی ها در حمایت از اسرائیل تقویت می‌کند‌.

 

11- حفظ روابط اقتصادی و سیاسی علنی و غیرعلنی کشورها بالاخص کشورهای اسلامی با اسرائیل در اوج قساوت او از بزرگترین توجیه ها برای حمایت علنی آمریکا و اروپا از آن است.

 

12- محور مقاومت در حال توسعه گفتمانی و فیزیکی در منطقه و جهان است که تهدیدی برای جهانخواری آمریکا می‌باشد و حمایت از اسرائیل به امید مهار محور مقاومت توسط اسرائیل است.

 

در آخر لازم است تاکید شود که تنها راه ها برای خنثی سازی حمایت دولت های آمریکا و اروپا از اسرائیل آن است که مردم و دولت های کشورها مُقوّم این حمایت نباشند و مردم و دولت ها با قطع روابط اقتصادی با اسرائیل عرصه را بر ظلم های بی پایان او تنگ نمایند و احزاب و دولت ها با قطع روابط سیاسی خود را نیز از چنبره دسیسه های او رها کنند و با اعتراضات خیابانی افکار عمومی جهان را علیه ظلم آنها برانگیزند و با این سه اقدام آینده بهتر و سریعتری را برای تشکیل دولت فلسطین و پایان اسرائیل ترسیم نمایند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار