پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: یک چهارم مبارزان حماس کشته و یک چهارم دیگر مجروح شده‌اند!

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: یک چهارم مبارزان حماس کشته و یک چهارم دیگر مجروح شده‌اند! وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه گفت که این رژیم در جنگی طولانی قرار دارد که در پایان آن حماس از بین خواهد رفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه مدعی شد که یک چهارم مبارزان جنبش حماس در جنگ غزه کشته شده‌اند.

وی در ادامه ادعاهایش گفت: «یک چهارم مبارزان حماس کشته شده و یک چهارم دیگر نیز مجروح شده‌اند».

گالانت اضافه کرد: «ما در حال جنگی طولانی هستیم که در پایان آن حماس را از بین خواهیم برد».

با وجود افزایش روزافزون تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در تهاجم زمینی به نوار غزه و افزایش انتقادات خانواده‌های اسرای صهیونیست از کابینه تل‌آویو به‌دلیل نپذیرفتن آتش‌بس، اکنون از اعزام نیروی زمینی جدید به شمال غزه خبر می‌رسد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) گزارش داد که حضور نظامی این رژیم در شمال نوار غزه قرار است طی هفته‌های پیش رو افزایش یابد و دلیل آن نیز بازگشت نیرو‌های جنبش مقاومت حماس به آن مناطق است.

طبق این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد چندین حمله گسترده و محدود به بخش‌های مختلف از شمال نوار غزه انجام دهد تا از بازگشت رزمندگان مقاومت به آن مناطق جلوگیری کند.

به نوشته وبگاه «جروزالم پست» به نقل از این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است که حدود ۲ هزار نیروی حماس در شمال نوار غزه حضور دارند و نشانه آن نیز شلیک راکت از آن مناطق به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در روز یکشنبه برای اولین‌بار طی یک ماه اخیر است.

ارتش اشغالگران همچنین وقوع درگیری‌های مسلحانه در شمال نوار غزه بین رزمندگان مقاومت و نظامیان صهیونیست طی ۲۴ ساعت گذشته را دلیلی بر حضور و هدایت نیرو‌های حماس توسط فرماندهی این جنبش در شهر غزه می‌داند.

این در حالی است که پیشتر ارتش رژیم صهیونیستی «تیپ کریاتی» را که در شمال و شرق شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه مستقر بود، خارج کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار