العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

پایان محدودیت تسلیحاتی کانادا علیه ترکیه

پس از موافقت آنکارا با عضویت سوئد در ناتو، کانادا به ممنوعیت تسلیحاتی اعمالی خود علیه ترکیه پایان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه فروکش کردن تنش‌های غرب با ترکیه بر سر الحاق سوئد به ناتو، کانادا از کنار گذاشتن تسلیحاتی اعمالی خود علیه ترکیه در سال ۲۰۲۰ خبر داد.

 

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته به دنبال موافقت نهایی ترکیه با عضویت سوئد در ناتو به سران قانونگذاران ارشد کنگره نامه زده و خواستار موافقت فوری با فروش جنگنده‌های اف-۱۶ به ترکیه شد.

 

دولت کانادا خبر داد که محدودیت‌های تسلیحاتی از قبیل صدور فناوری بصری (اپتیکی) پهپاد به ترکیه را کنار گذاشته است؛ محدودیت‌هایی که سال ۲۰۲۰ در اعتراض به مواضع ترکیه در قبال جنگ قره باغ اعمال شده بود.

 

مقام‌های کانادایی پیشتر گفته بودند که جمهوری آذربایجان در جنگ با ارمنستان از پهپادهایی بهره برده که در آنها از فناوری‌های ارسالی کانادا برای ترکیه استفاده شده بود.

 

به گزارش رویترز، اقدام کانادا در پایان دادن به ممنوعیت تسلیحاتی خود علیه ترکیه، در استقبال از اقدام آنکارا برای موافقت با الحاق سوئد به ناتو انجام شده است.

 

طبق بیانیه دولت کانادا، بر اساس توافق این کشور و ترکیه برای از سرگیری صادرات، به وضوح نشان می‌دهد که آیا این اقلام صادراتی قرار است مجددا به جایی دیگر صادر یا به کشوری غیر عضو ناتو به استثنای اوکراین منتقل شود.

 

«کمیته ملی ارمنی کانادا» پایان دادن به ممنوعیت تسلیحاتی کانادا علیه ترکیه را محکوم کرد و مدعی شد که این اقدام «تعهد کانادا به حقوق بشر، امنیت بین‌المللی و عدالت را به خطر می‌اندازد»./ فارس

ارسال نظر