لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

پایان محدودیت تسلیحاتی کانادا علیه ترکیه

پس از موافقت آنکارا با عضویت سوئد در ناتو، کانادا به ممنوعیت تسلیحاتی اعمالی خود علیه ترکیه پایان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه فروکش کردن تنش‌های غرب با ترکیه بر سر الحاق سوئد به ناتو، کانادا از کنار گذاشتن تسلیحاتی اعمالی خود علیه ترکیه در سال ۲۰۲۰ خبر داد.

 

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته به دنبال موافقت نهایی ترکیه با عضویت سوئد در ناتو به سران قانونگذاران ارشد کنگره نامه زده و خواستار موافقت فوری با فروش جنگنده‌های اف-۱۶ به ترکیه شد.

 

دولت کانادا خبر داد که محدودیت‌های تسلیحاتی از قبیل صدور فناوری بصری (اپتیکی) پهپاد به ترکیه را کنار گذاشته است؛ محدودیت‌هایی که سال ۲۰۲۰ در اعتراض به مواضع ترکیه در قبال جنگ قره باغ اعمال شده بود.

 

مقام‌های کانادایی پیشتر گفته بودند که جمهوری آذربایجان در جنگ با ارمنستان از پهپادهایی بهره برده که در آنها از فناوری‌های ارسالی کانادا برای ترکیه استفاده شده بود.

 

به گزارش رویترز، اقدام کانادا در پایان دادن به ممنوعیت تسلیحاتی خود علیه ترکیه، در استقبال از اقدام آنکارا برای موافقت با الحاق سوئد به ناتو انجام شده است.

 

طبق بیانیه دولت کانادا، بر اساس توافق این کشور و ترکیه برای از سرگیری صادرات، به وضوح نشان می‌دهد که آیا این اقلام صادراتی قرار است مجددا به جایی دیگر صادر یا به کشوری غیر عضو ناتو به استثنای اوکراین منتقل شود.

 

«کمیته ملی ارمنی کانادا» پایان دادن به ممنوعیت تسلیحاتی کانادا علیه ترکیه را محکوم کرد و مدعی شد که این اقدام «تعهد کانادا به حقوق بشر، امنیت بین‌المللی و عدالت را به خطر می‌اندازد»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار