یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

بازگشت ۱۵۳ هزار آواره سوری به کشورشان

بازگشت ۱۵۳ هزار آواره سوری به کشورشان وزارت کشور اردن اعلام کرد که از زمان بازگشایی گذرگاه جابر(نصیب) در مرز اردن و سوریه، ۱۵۳ هزار آواره سوری به کشور خود بازگشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، اداره امور آوارگان سوریه در وزارت کشور اردن امروز سه‌شنبه اعلام کرد که از زمان بازگشایی گذرگاه جابر/نصیب (۱۵ اکتبر گذشته) تا کنون ۱۵۳ هزار آواره سوری به کشور خود بازگشته‌اند.

 

در گزارش وزارت کشور اردن آمده است که اسامی حدود ۳۳ نفر از این افراد به عنوان پناهنده به ثبت رسیده بود.

به نوشته روزنامه اردنی«الغد»، در گزارش وزارت کشور اردن بر پایبندی این کشور به اصل بازگشت داوطلبانه آوارگان سوری و تسهیل اقدامات لازم برای بازگشت آن‌ها تأکید شده است.

 

پیشتر کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل بر اساس تحقیقاتی که درباره میزان تمایل آوارگان سوری در کشورهای منطقه برای بازگشت داوطلبانه آن‌ها انجام داده بود، اعلام کرد که ۷۵.۲ درصد این آوارگان تمایل به بازگشت دارند.

 

گذرگاه «نصیب-جابر» از سال 2015 و پس از اشغال آن توسط گروههای تروریستی بسته شد، ولی ارتش سوریه در تابستان سال گذشته (۱۳۹۷) توانست مجددا کنترل آن را به دست گیرد.

 

به گفته سازمان ملل متحد 650 هزار آواره سوری در اردن حضور دارند، ولی «امان» تعداد سوری‌هایی را که در پس از جنگ سوریه به اردن پناهنده شدند، یک ملیون و 300 هزار نفر اعلام کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار