قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال

روسیه: آمریکا خطر درگیری در شبه‌جزیره کره را افزایش می‌دهد

معاون وزیر خارجه روسیه آندری رودنکو به سئول هشدار داد که اقدامات مخرب آمریکا در منطقه، خطر درگیری‌های ناخواسته را در شبه‌جزیره کره بالا می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، معاون وزیر خارجه روسیه آندری رودنکو در جریان دیدارها و گفت‌وگوهایش در سئول به مقام‌های کره جنوبی هشدار داد که اقدامات مخرب آمریکا در منطقه خطر درگیری‌های ناخواسته را بالا می‌برد.

 

این مقام ارشد روس در جمع خبرنگاران گفت افزایش حضور نظامی آمریکا و تشدید مانورها «مداخله مستقیم [روسیه] را طلب می‌کرد» تا ارزیابی مسکو از وضعیت به طرف کره جنوبی منتقل شود. وی افزود «پیگیری این سیاست ممکن است به پیامدهای بسیار خطرناکی منجر شود».

 

به گفته این مقام روس، «گرچه نظرات مسکو و سئول درباره منبع تنش‌ها متفاوت است، اما باز نگه داشتن کانال‌های ارتباطی مهم است». وی تاکید کرد که داشتن درک خوب از موضع طرف مقابل برای تسهیل کاهش تنش حائز اهمیت است.

 

وی همچنین گفت که وزارت خارجه روسیه اظهارات کره جنوبی در ارتباط با وضعیت در اوکراین را دنبال و همه اظهارات در سطوح مختلف را ثبت می‌کند.

 

سفر معاون وزیر خارجه روسیه به کره جنوبی بعد از تنش‌های لفظی اخیر بین دو کشور انجام شده است. این تنش‌ها پس از آن روی داد که رئیس‌جمهور کره جنوبی یون سوک یول چهارشنبه کره شمالی را تنها کشوری در جهان توصیف کرد که به استفاده پیشگیرانه از تسلیحات هسته‌ای مشروعیت داده است.

 

همان روز سخنگوی وزارت خارجه روسیه ماریا زاخارووا سخنان رئیس‌جمهور کره‌ جنوبی را به شدت مغرضانه توصیف کرد. در پی آن وزارت خارجه کره جنوبی روز شنبه سفیر روسیه در سئول را احضار کرد تا اعتراض خود را به مسکو منتقل کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار