ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

هند برای از سرگیری واردات نفت از ایران با آمریکا وارد مذاکره شد

هند برای از سرگیری واردات نفت از ایران با آمریکا وارد مذاکره شد منابع مطلع به گفت‌و‌گوهای مقام‌های هندی با دولت آمریکا برای از سرگیری واردات نفت خام از ایران اشاره کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر ، مقامات هندی تلاش‌های خود را برای متقاعد کردن دولت آمریکا جهت لغو تحریم نفتی ایران از سر گرفته‌اند.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری «پرس تی وی» این اقدام هند در حالی صورت می‌پذیرد که پس از حمله نیروهای یمنی به تاسیسات نفتی سعودی در شنبه هفته جاری، بازارهای نفتی با اختلال مواجه شده است.

 

به گزارش پرس تی وی، یک رسانه‌ای هندی سه شنبه گزارش کرد که دهلی نو مذاکرات تازه‌ای را با دولت آمریکا برای از سرگیری واردات نفت از ایران انجام داد.

 

این اقدام در حالی صورت گرفت که از دوم ماه مه (12 اردیبهشت) و به دنبال فشارهای کاخ سفید و اعمال تحریم بر ایران، معافیت از تحریم‌های نفتی ایران برای هند و برخی کشورهای دیگر قطع شد.

 

«سوبراهمانیام جیشانکار» وزیر خارجه هند سه‌شنبه گفت که بحث از سرگیری مجدد واردات نفت از ایران هرگز متوقف نشده بود و مقامات در تلاش بودند تا برای حل این مشکل راهی پیدا کنند.

 

این در حالی است که قبل از شدت یافتن تحریم‌های نفتی آمریکا، ایران از جمله تامین کنندگان نفت خام مورد نیاز پالایشگاه‌های هند (به میزان 10 درصد) بود.

 

این دیپلمات ارشد هندی گفت: «ما با همه تامین کنندگان نفت از جمله ایران در حال گفت‌وگو هستیم. هند خواهان اطمینان از تامین مقرون به صرفه انرژی است.»

 

معاون وزارت خارجه هند نیز یکشنبه هفته جاری به تهران سفر کرد. به گفته آگاهان خرید نفت خام از جمله محورهای مذاکرات او با مقام‌های ارشد ایرانی بود.

 

«علی چگینی» سفیر ایران در هند نیز چندی قبل ضمن هشدار درباره احتمال توسل تهران به دیگر بازارهای خرید سویا و برنج، از سرگیری خرید نفت ایران توسط هند را خواستار شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار