اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

نتانیاهو: فقط با شکست حماس گروگان‌ها آزاد می‌شوند

نتانیاهو: فقط با شکست حماس گروگان‌ها آزاد می‌شوند نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز در مصاحبه‌ای مدعی شد که تنها راه آزادی گروگان‌ها در غزه،‌ شکست حماس است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه خبری آمریکایی «فاکس نیوز» گفت که تنها راه آزادی گروگان‌ها در غزه، شکست حماس است به همین دلیل است که عملیات نظامی خود را ادامه می‌دهیم.

 

باوجود گذشت ۱۲۸ روز از جنگ علیه غزه و افزایش تلفات ارتش رژیم اسرائیل که موجب عقب‌نشینی گردان‌ها و تیپ‌های نظامی شده، نتانیاهو از چند روز گذشته با رد شروط حماس برای آتش‌بس مدعی شده که حمله زمینی را تا رفح ادامه داده و ظرف ۲ هفته آینده عملیات در این شهر جنوبی غزه را آغاز خواهد کرد.

 

این تصمیم موجب اعتراضات بسیاری شده و حتی مقامات ارتش اسرائیل را هم به مخالفت واداشته است. رئیس ستاد کل ارتش هرتزی هالوی تاکید کرده که «عملیات در رفح مستلزم فراهم شدن شرایط مساعد از جمله عملیات تخلیه و هماهنگی با مصر است».

 

رفح واقع در جنوب نوار غزه است و بیش از یک میلیون فلسطینی آواره‌ را در خود جای داده است. منطقه‌ای نزدیک به مرز مصر که هم‌اکنون نیز چندین بار مورد هدف بمباران‌های ارتش اسرائیل قرار گرفته و موجب شهادت ده‌ها آواره فلسطینی شده است.

 

این در حالی است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه ۱۱ فوریه در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی ای‌بی‌سی گفت که عدم ورود به رفح به معنای شکست در جنگ و ابقای حماس در آنجاست.

 

نتانیاهو در بخش دیگری از گفت‌وگو با این رسانه آمریکایی مدعی شد که «ما مسیر امنی را برای غیرنظامیان فراهم خواهیم کرد تا بتوانند آنجا را ترک کنند؛ من در این مورد با مقامات کاخ‌سفید موافقم»./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار