رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم

4 حمله حزب‌الله علیه مواضع رژیم صهیونیستی در مرز لبنان

حزب‌الله لبنان امروز (یکشنبه) از چهار حمله علیه نظامیان و تأسیسات رژیم صهیونیستی در مرز با لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حزب الله لبنان امروز (۲۲ بهمن) از حملات دقیق و موفق به مواضع ارتش اشغالگر اسرائیل در نقاط مختلف مرز لبنان خبر داد.

 

حزب‌الله لبنان پیش از ظهر امروز در بیانیه‌ای گفت که تجهیزات جاسوسی ارتش اشغالگر را در پایگاه رویسات العلم و مزارع اشغالی شبعا را با موفقیت هدف قرار داده است. این گروه مقاومت در بیانیه دیگری نیز اعلام کرد که به گروهی از نظامیان اسرائیلی در نقطه مرزی «مثلث الطیحات» حمله و تعدادی از آن‌ها را کشته و زخمی کرده است. همچنین تجهیزات جاسوسی ارتش اسرائیل در نقطه مرزی «العباد» نیز به شکل دقیق هدف قرار گرفته است.

 

اما در چهارمین عملیات، نیروهای حزب‌الله تعدادی از نظامیان اسرائیلی را در نقطه مرزی «جبل نذر» مورد هدف قرار دادند.

 

حزب‌الله همچنین امروز با انتشار ویدئویی خبر داد که یک پهپاد شناسایی ارتش اسرائیل را روز گذشته توانسته با موفقیت به کنترل خود در آورد.

 

ادامه حملات حزب‌الله لبنان علیه مواضع اشغالگران در حالی امروز وارد صد و بیست و هفتمین روز شد که رادیو ارتش اسرائیل امروز (۲۲ بهمن) از انتقال یک لشکر از غزه به سمت مرز لبنان خبر داد.

 

به گفته رادیو ارتش اسرائیل، تنش میان فرماندهان نظامی اسرائیلی نشان از در تنگنا قرار گرفتن ارتش این رژیم برای مواجهه در دو جبهه جنوب (غزه) و شمال (مرز لبنان) دارد، به طوریکه فرمانده جبهه جنوب چند هفته پیش خواستار عدم انتقال لشکر ۳۶ به مرز لبنان شده بود، اما در نهایت سران ارتش تصمیم گرفتند تا این لشکر که از بزرگترین لشکرهای ارتش است را به مرز لبنان منتقل کنند.

 

انتقال یک لشگر از غزه به مرز لبنان همچنین در حالی است که سید حسن نصرالله چندین بار هدف اصلی عملیات‌های حزب‌الله را نه ورود به جنگ تمام‌عیار با صهیونیست‌ها، بلکه کاهش فشار از روی نیروهای مقاومت در غزه عنوان کرده است./ فارس

ارسال نظر