حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بایدن: حملات آمریکا در عراق و سوریه ادامه می‌یابد

رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه در نشست خبری با پادشاه اردن، گفت که با او درباره درگیری‌ها در منطقه غرب آسیا و جنگ غزه گفتگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه بعد از دیدار با «عبدالله الثانی بن الحسین» پادشاه اردن گفت که با او درباره درگیری‌ها در منطقه غرب آسیا و جنگ غزه گفتگو کرده است.

 

بایدن در نشست خبری با بیان اینکه آمریکا و اردن در هدف رژیم صهیونیستی از حملات به غزه یعنی شکست دادن حماس هم‌نظر هستند، مدعی شد که امنیت باید به این رژیم و غاصبان صهیونیست بازگردانده شود.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، وی با بیان اینکه آمریکا و اردن در حال کار بر روی توافق مبادله اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی هستند، توضیح داد: «[این توافق] شامل توقف ۶ هفته‌ای درگیری‌ها می‌شود».

 

رئیس جمهور آمریکا با ادعای اینکه با هرگونه جابجایی اجباری فلسطینی‌ها از غزه مخالف است، اظهار داشت: «ما برای اطمینان از رسیدن کمک‌ها به غزه عمل می‌کنیم و به دنبال باز کردن گذرگاه‌های رفح و کرم ابوسالم هستیم».

 

طبق این گزارش، بایدن ضمن اشاره به اولویت آمریکا برای آزادی اسرای صهیونیست، گفت: «من با قطری‌ها و مصری‌ها تماس تلفنی داشتم تا درباره آزادی گروگان‌ها به توافق برسیم».

 

وی در واکنش به حمله ارتش رژیم صهیونیستی به رفح نیز ادعا کرد: «اسرائیل نباید بدون برنامه‌ای برای تضمین امنیت غیرنظامیان، به عملیات نظامی در رفح ادامه دهد. غیرنظامیان در رفح باید محافظت شوند».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، رئیس جمهور آمریکا در این‌باره اضافه کرد: «تعداد زیادی از فلسطینی‌هایی که در غزه کشته شدند، غیرنظامیان و کودکان بی‌گناه بودند».

 

بایدن درباره حملات تجاوزکارانه آمریکا به مواضع گروه‌های مقاومت در عراق و سوریه نیز مدعی شد که این حملات ادامه خواهد داشت.

 

در این نشست خبری همچنین حرکات عجیب و سردرگمی رئیس جمهور آمریکا سوژه رسانه‌ها و خبرنگاران شد.

 

پادشاه اردن نیز در این نشست خبری گفت که حمله رژیم صهیونیستی به رفح را نمی‌توان تحمل کرد زیرا منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار