اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

سرپرستی ۵ هزار ملک ضبطی توسط سازمان اموال تملیکی/ ۱۰ فقره اجاره رفت

براساس اطلاعات اعلام شده از سوی سازمان اموال تملیکی سرپرستی حدود ۵ هزار ملک در اختیار این سازمان قرار دارد و ۱۰ فقره از این موارد از طریق سامانه ستاد اجاره رفته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  سیدعبدالمجید اجتهادی رئیس سازمان اموال تملیکی در خصوص کالاهای گروه چهارم که واردات آنها ممنوع است، گفت: قویا این موضوع که سازمان اموال تملیکی کالا های ممنوعه را به خود مالکین می‌فروشد را رد می‌کند. ما از طریق مزایده سراسری کالا را به فروش می‌رسانیم. شاید مالک کالا هم بیاید در مزایده شرکت کند. کالا برای تعیین تکلیف از طریق فروش در اختیار سازمان قرار می‌گیرد. ما امکان فروش پوشاک به شرط فروش در داخل کشور را نداریم. سایر کالاها نیز ممنوعیت فروش در داخل کشور را ندارد و تمام مجوزها اخذ می‌شود.

 

برخی از خودروهایی که در بنادر موجود است، مشمول متروکه نشده و مشمول ضبط می‌شود. به این دلیل که این فرآیند مشمول فرآیند قضایی دارد، ممکن است تا یک سال طول بکشد. در بحث لوازم خانگی ما محدودیتی نداریم و تا کنون نیز فروش گسترده تجاری را نداشتیم. تکلیف سازمان اموال تملیکی فروش کالاها است و این سازمان واسطه گری نمی‌کند.

 

وی افزود: مبلغ دو هزار و 400 میلیارد تومان پیش‌بینی سود سازمان در سال 1403 است. سازمان اموال تملیکی بیشتر بحث انجام تکلیف خود را دارد و چندان مسئله سود مطرح نیست.

 

برگزاری 170 حراج خرده فروشی در سال 1402

غلامی معاون سازمان اموال تملیکی در خصوص حراج خرده فروشی برخط گفت: در سنوات گذشته حراج به صورت حضوری بود. این فرآیند پیچیده و سنتی بود. این فرآیند به حراج الکترونیک تبدیل شد و 11 حراج سال 1401 به 170 حراج در سال 1402 تبدیل شد. تمام مراحل الکترونیکی است و هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌شود. نیازی به توکن ندارد و همه می‌توانند در آن شرکت کنند و قیمت پایه براساس کارشناسی رسمی انجام می‌شود. رقابت خوبی شکل می‌گیرد و امکان افزایش قیمت درخواستی در حراج وجود دارد.

 

5 هزار ملک در اختیار سازمان اموال تملیکی است

نوری نژاد معاون حقوقی سازمان اموال تملیکی در خصوص املاک در اختیار این سازمان گفت: املاکی که در اختیار سازمان قرار دارد با به صورت مصادره یا به صورت ضبطی در اختیار آن قرار گرفته است. اکثر این املاک به صورت وثیقه است و ارزش وثیقه کمتر است. به همین دلیل معمولا املاک در اختیار کمتر از 6 دنگ است. بنابراین اگر عدد می‌دهیم که 5 هزار ملک در اختیار سازمان است ممکن در برخی موارد تنها 10 میلیون تومان از ارزش آن در اختیار سازمان باشد. در حال حاضر بیشتر املاک در بحث شناسایی هستند. در یک مورد که ارزش گذاری شده و در نوشهر قرار دارد، انبار صنعتی 85 هزار متری است که بیش از هزار میلیارد تومان ارزش دارد.

 

پرونده‌ها پس از توقیف ابتدایی در اختیار سازمان قرار نمی‌گیرد و رسیدگی زمان بر است. زمانی که حکم قطعی صادر شود املاک در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می‌گیرد. کل اجاره‌ها از طریق سامانه ستاد ایران برگزار می‌شود و عدد آنها در حال حاضر زیر 10 فقره است. اصل بر این است که املاک پس از رای قطعی به فروش برسد. اگر بخواهیم املاک ارزشمند را در نظر بگیریم در مجموع حدود 250 ملک در اختیار سازمان است./ تسنیم

ارسال نظر