چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها

طوفان رطوبتی از فردا ۹۰ درصد کشور را فرامی‌گیرد

یک فعال محیط زیست نوشت: اغلب پیش‌بینی‌های هواشناسی حکایت از ورود یک جبهه هوای به شدت باران‌زا از سمت جنوب غرب، غرب و شمال غرب به فلات مرکزی ایران است که سبب رخداد باران و برف در بخش‌های قابل‌توجهی از زاگرس، ارسباران، هیرکانی تا ارتفاعات کرکس در استان اصفهان خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد درویش فعال محیط زیست در صفحه شخصی خود نوشت: همانطور که می‌دانید با بررسی آخرین یافته‌های آماری که شرکت مدیریت منابع آب ایران منتشر کرده، تا بیستم بهمن میزان ریزش‌های آسمانی کل کشور، ۷۴.۱ میلی‌متر بوده که نسبت به میانگین درازمدت ۵۵ساله - ۱۲۵.۷ میلی‌متر - ۵۱.۶ میلی متر کمتر از میانگین درازمدت بوده است. اینک این امید وجود دارد که جبهه اخیر بتواند سهم قابل توجهی از این نقصان را جبران کند.

به ویژه این خبر برای مردم استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، فارس و لرستان که به ترتیب: ۱۹۶، ۱۶۷.۵، ۱۴۵ و ۱۰۴.۲ میلی‌متر کاهش بارندگی را در سال آبی جاری نسبت به میانگین درازمدت تجربه کرده‌اند، می‌تواند بسیار مسرت‌بخش باشد.

می‌ماند یک تمنا از مسوولین ستاد حوادث غیرمترقبه وزارت کشور و دیگر نهاد‌های مسوول: لطفاً جان مادرتان اینبار غافلگیر نشده و اجازه ندهید این نعمت به نقمت بدل شود!

برخی دیگر از صفحات هواشناسی نیز نوشتند: پایان رویایی بهمن ماه، آخر ماه ۹۰ درصد کشور برفی و بارانی می‌شوند. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر