حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه

پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه هدف حمله قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری در منطقه از حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه خبر می دهند.

 

جزییات بیشتری از این حمله اعلام نشده است، اما پایگاه‌های نظامی آمریکایی در منطقه از زمان آغاز جنگ غزه همواره هدف حملات گروه‌های مقاومت قرار می‌گیرند.

 

علت این حملات به طور معمول حمایت تمام قد آمریکا از صهیونیست‌ها در جنگ علیه غزه عنوان شده و به طور معمول گروه‌های مقاومت عراق مسوولیت این حملات را برعهده می گیرند.

 

روز گذشته نیز، «ثائر الجبوری» نماینده پارلمان عراق به حملات هدف دار نیروهای مقاومت عراق علیه اشغالگران اشاره و تاکید کرد: مقاومت اسلامی در عراق برآمده از خواست و نظر مخالف مردم این کشور در برابر حضور اشغالگران آمریکایی است.

 

وی افزود: آمریکایی‌ها نمی‌توانند به صورت مستقیم با مقاومت اسلامی عراق درگیر شوند. حمله‌های نیروهای مقاومت علیه پایگاه‌های آمریکا طی دوره گذشته به مثابه مقابله با نقشه‌های توسعه طلبانه واشنگتن است.


الجبوری بیان کرد: همین حمله‌های نیروهای مقاومت باعث شد آمریکا در خصوص موضوع بیرون کردن نیروهای رزمی خود از عراق پای میز مذاکره بیاید.

 

وی بیان کرد: اینکه شاهد عدم موضع گیری برخی جریان‌های سیاسی در داخل پارلمان عراق در برابر حضور اشغالگران آمریکایی در کشور هستیم به این معنی است که جریان‌های مذکور حضور آمریکایی‌ها و اشغال کشور را تایید می‌کنند.

 

وی گفت: این در حالی است که دیگر جریان‌های سیاسی در کنار ملت عراق از مقاومت اسلامی این کشور حمایت کرده و همین مساله باعث خنثی شدن تمام نقشه‌های آمریکایی‌ها برای نفوذ و مداخله در موضوعات مختلف کشور شد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار