اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

قالیباف: با دوقطبی‌های کاذب ظرفیت و انرژی جامعه را هدر ندهیم

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر مبتنی‌بر دانش گام برداریم، به قدرت حل مسئله می‌رسیم، گفت: با دوقطبی‌های کاذب ظرفیت و انرژی جامعه را هدر ندهیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 15
کد خبر: ۲۲۸۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد باقر قالیباف» عصر امروز در افتتاحیه چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن که در سالن اجلاس سران برگزار شد با بیان اینکه اگر به دنبال هدایت هستیم باید به فرهنگ قرآن تکیه کرد، گفت: بدون شک هدایتی که برخواسته از قرآن باشد به سمت رشد و تحول حرکت خواهد کرد. قرآن کریم، کتاب حکمرانی، اداره جامعه و رشد جامعه است.

وی یادآور شد: مقام معظم رهبری در عید مبعث به همین موضوع اشاره کردند که انقلاب اسلامی در ادامه بعثت و برانگیختگی برای تحول و رشد و احیای مجدد اسلام و عزت مسلمین است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این انقلاب رو به جلو ادامه دارد و ان‌شاءلله پیش خواهد رفت به طوری که دیده‌ایم چه تاثیراتی در اتحاد مسلمین و مقابله با استکبار و رژیم جنایتکار و کودک کش صهوینستی داشته و امت اسلامی ایستاده است.

قالیباف افزود: ما به دنبال هدایت برخواسته از مکتب قرآن هستیم، مخصوصا امروز در نظام اسلامی این وظیفه را داریم که بتوانیم با درایت، جامعه را به سمت رشد و تکامل در ابعاد مادی و معنوی پیش ببریم.

وی با یادآوری اینکه مهمترین وظیفه ما اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه است، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم ببینیم آیا در این مسیر حرکت می کنیم و قرآن را با تدبر می‌آموزیم، باید آن را در همه شئونات زندگی پیش ببریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر مبتنی‌بر دانش گام برداریم، به قدرت حل مسئله می‌رسیم، گفت: با دوقطبی‌های کاذب ظرفیت و انرژی جامعه را هدر ندهیم./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار