بورل:‌۲۶ کشور اروپایی خواستار آتش‌بس فوری در غزه هستند-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

بورل:‌۲۶ کشور اروپایی خواستار آتش‌بس فوری در غزه هستند

جوزپ بورل مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا تاکید کرد که ۲۶ کشور عضو این اتحادیه خواستار آتش‌بس فوری انسانی در غزه هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، جوزپ بورل در نشستی امروز دوشنبه با خبرنگاران از بیانیه کشورهای عضو اتحادیه درباره توقف موقت جنگ در غزه خبر داد.

 

در این بیانیه که به‌غیر از یک کشور (مجارستان)، مورد حمایت تمام اعضا قرار گرفته است از رژیم صهیونیستی خواسته شده که به شهر مرزی رفح حمله نکند.

 

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشستی با اشاره به بیانیه ۲۶ کشور عضو اتحادیه در حمایت از توقف جنگ غزه منتشر شد، اعلام کرد که اتحادیه اروپا قدرتی برای مهار تل‌آویو ندارد، اما به فشار دیپلماتیک در این زمینه ادامه خواهد داد.

 

جوزپ بورل در پایان نشست شورای وزیران خارجه اتحادیه اروپا و در پاسخ به پرسش خبرنگاری که درباره اقدام بعدی اتحادیه اروپا در صورت حمله رژیم صهیونیستی به رفح پرسید، گفت: ما برای متوقف کردن آنها قدرتی نداریم اما می‌توانیم فشار دیپلماتیک اعمال کنیم تا مطمئن شویم که تبعات انسانی چنین اقدامی برجسته شود.

 

وی یادآور شد: هزینه انسانی چنین اقدامی (حمله به رفح) اجتناب ناپذیر است؛ میلیون‌ها نفر بی‌خانمان هستند و هرچقدر (در عملیات نظامی) ملاحظه شود تبعات انسانی اجتناب ناپذیر است.

 

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سپس به تفاوت میان جنگ غزه با سایر نبردها پرداخت و گفت: در سایر جنگ‌ها غیرنظامیان می‌توانند فرار کنند، اما در غزه راهی برای گریز ندارند.

 

وی ادامه داد: وقتی جنگ می‌شود صلیب سرخ و سایر نهادهای بشردوستانه به کمک غیرنظامیان می‌آیند اما شرایط در غزه متفاوت است. کمک‌ها قطره‌چکانی وارد می‌شود و با نیاز مردم سازگار نیست لذا آنها نه می‌توانند فرار کنند و نه کمک‌های امدادی به آنها می‌رسد.

 

بورل در بخش دیگری از نشست با خبرنگاران از بیانیه کشورهای عضو اتحادیه درباره توقف موقت جنگ در غزه خبر داد. در این بیانیه که به‌غیر از یک کشور (مجارستان)، مورد حمایت تمام اعضا قرار گرفته است از رژیم صهیونیستی خواسته شده که به شهر مرزی رفح حمله نکند.

 

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نامی از کشور مخالف بیانیه نبرد اما گفت که در بیانیه یادشده، بر لزوم توقف موقت درگیری‌ها به‌نحوی که منجر به آتش‌بس پایدار، آزادی اسرا و انتقال کمک‌های بشردوستانه به داخل غزه شود، تاکید شده است.

 

وی افزود که وزرای خارجه همچنین بر لزوم رعایت قوانین بشردوستانه و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری تاکید و یادآور شدند که پایبندی به حکم دادگاه الزام‌آور است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر