هلند خواستار مداخله فوری بشردوستانه در غزه شد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

هلند خواستار مداخله فوری بشردوستانه در غزه شد

هانکه بروینس اسلوت وزیر خارجه هلند با ابراز نگرانی از اوضاع وخیم انسانی در غزه بر لزوم مداخله فوری بشردوستانه در این منطقه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه هلند با اشاره به لزوم مداخله فوری بشردوستانه در غزه، یادآور شد: درد و رنجی که مردم فلسطین در غزه در حال تحمل آن هستند، بسیار وحشتناک و غیرقابل تحمل است.

وی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: انجام عملیات نظامی گسترده (رژیم) اسرائیل در رفح باعث کشته شدن عده کثیری از مردم فلسطین و ایجاد یک فاجعه بزرگ انسانی خواهد شد.

 دفتر امور بشر دوستانه سازمان ملل با تاکید بر ضرورت دستیابی به توافق آتش بس برای ارسال کمک‌های بشر دوستانه به غزه، اعلام کرد که شرایط در این منطقه بسیار وخیم و امداد رسانی به آن کاملا دشوار است.

این نهاد امداد رسان تصریح کرد: هرج و مرج ناشی از جنگ در غزه، ایجاب می‌کند که توزیع کمک‌های بشردوستانه در میان ساکنان این منطقه در امنیت صورت گیرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به چند دهه جنایت رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع این رژیم اشغالگر آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. در مقابل نیز، رزمندگان مقاومت فلسطین تلفات و خسارت‌های زیادی به نظامیان صهیونیست در نبرد زمینی وارد کرده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار