هلند خواستار مداخله فوری بشردوستانه در غزه شد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

هلند خواستار مداخله فوری بشردوستانه در غزه شد

هانکه بروینس اسلوت وزیر خارجه هلند با ابراز نگرانی از اوضاع وخیم انسانی در غزه بر لزوم مداخله فوری بشردوستانه در این منطقه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه هلند با اشاره به لزوم مداخله فوری بشردوستانه در غزه، یادآور شد: درد و رنجی که مردم فلسطین در غزه در حال تحمل آن هستند، بسیار وحشتناک و غیرقابل تحمل است.

وی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: انجام عملیات نظامی گسترده (رژیم) اسرائیل در رفح باعث کشته شدن عده کثیری از مردم فلسطین و ایجاد یک فاجعه بزرگ انسانی خواهد شد.

 دفتر امور بشر دوستانه سازمان ملل با تاکید بر ضرورت دستیابی به توافق آتش بس برای ارسال کمک‌های بشر دوستانه به غزه، اعلام کرد که شرایط در این منطقه بسیار وخیم و امداد رسانی به آن کاملا دشوار است.

این نهاد امداد رسان تصریح کرد: هرج و مرج ناشی از جنگ در غزه، ایجاب می‌کند که توزیع کمک‌های بشردوستانه در میان ساکنان این منطقه در امنیت صورت گیرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به چند دهه جنایت رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع این رژیم اشغالگر آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. در مقابل نیز، رزمندگان مقاومت فلسطین تلفات و خسارت‌های زیادی به نظامیان صهیونیست در نبرد زمینی وارد کرده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر