حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

پایگاه صهیونیستی «رامیم» با موشک‌های «برکان» هدف قرار گرفت

حزب‌الله لبنان از حمله موشکی به پادگان نظامی صهیونیستی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که بعد از ظهر امروز سه‌شنبه با موشک «برکان» پایگاه صهیونیستی «رامیم» واقع در مرز‌های لبنان و سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است.

حزب‌الله لبنان ساعاتی پیش نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: مجاهدین مقاومت اسلامی در حمایت از ملت ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها، ساعت ۱۰ صبح روز سه‌شنبه، تجمع سربازان دشمن اسرائیلی را در مجاورت پادگان «رامیم» با تسلیحات موشکی هدف قرار دادند و شماری از آن‌ها را کشته و زخمی کردند.

در مقابل منابع خبری گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی ۲ حمله به شهرک «حولا» و حومه شهرک «مبلیدا» در جنوب لبنان انجام داد.

خبرنگار الجزیره در لبنان در این باره گفت که تا بدین لحظه گزارشی مبنی بر تلفات احتمالی در نتیجه این حمله گزارش نشده است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز حملاتی را به مناطق حومه دو شهرک «یارین» و «یارون» انجام دادند.

یک روز پس از آغاز تجاوزات رژیم اشغالگر به نوار غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه)، حزب‌الله لبنان اولین طرف در محور مقاومت بود که با انجام حملاتی به شمال فلسطین اشغالی، رسما به عملیات فلسطینی طوفان‌الاقصی ملحق شد و پس از آن مرز‌های لبنان و سرزمین‌های اشغالی فلسطین به صورت روزانه و تقریبا ۲۴ ساعته صحنه تبادل آتش میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی شده است.

رسانه‌های عبری گزارش دادند از زمان آغاز نبرد طوفان‌الاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان، چندین افسر و نظامی صهیونیست کشته و ده‌ها پایگاه نظامی آن‌ها توسط حزب‌الله هدف گرفته شده است و به همین دلیل کابینه تندرو «بنیامین نتانیاهو» مجبور به تخلیه هزاران شهرک‌نشین از شمال فلسطین اشغالی شد و تعدادی از شهرک‌نشینان هم خودشان از منطقه فرار کردند.

اخیرا رسانه‌های عبری فاش کردند که این شهرک‌نشینان صهیونیست حاضر به بازگشت به خانه‌هایشان نیستند و می‌گویند که کابینه نتانیاهو توجهی به سرنوشت آن‌ها نداشته و آن‌ها را رها کرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار