اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

بعد از سفر به ونزوئلا؛‌ لاوروف وارد برزیل شد

بعد از سفر به ونزوئلا؛‌ لاوروف وارد برزیل شد وزیر امور خارجه روسیه پس از انجام مذاکراتی با مقامات بلندپایه دولت ونزوئلا و در پایان سفر خود به منطقه آمریکای لاتین، به منظور شرکت در نشست وزرای خارجه گروه ۲۰ وارد برزیل شد و در حاشیه این اجلاس با تعداد زیادی از همتایان خود دیدار و گفتگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه بامداد امروز، چهارشنبه، به آخرین نقطه از سفر دوره‌ای خود به کشورهای منطقه آمریکای لاتین - برزیل رسید. وی پیش از این از کوبا و ونزوئلا نیز دیدن کرد.

 

همانطور که ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پیشتر اعلام کرد، لاوروف در ریودوژانیرو در نشست روسای دستگاه‌های دیپلماسی کشورهای عضو گروه 20 (G20) شرکت خواهد کرد. برزیل برای اولین بار در سال جاری در این قالب ریاست گروه 20 را بر عهده دارد. به گفته زاخارووا، این رویداد بر حل و فصل اختلافات ژئوپلیتیکی و اصلاح نهادهای اقتصادی جهانی تاکید دارد. او همچنین یادآور شد که لاوروف در سخنرانی خویش در این نشست ملاحظات و ارزیابی‌های مقامات مسکو از چالش‌های پیش روی جامعه بین المللی را ارائه خواهد داد.

 

علاوه بر این، سرگئی لاوروف در نظر دارد در حاشیه نشست شورای وزیران خارجه گروه 20 در ریودوژانیرو، با همتایان خود از کشورهای بولیوی، برزیل، مصر، مکزیک، ترکیه و آفریقای جنوبی نیز دیدار و گفتگو کند. این فهرست ممکن است باز هم تکمیل شود.

 

روز سه شنبه، وزیر خارجه روسیه به ونزوئلا سفر کرده بود و در آنجا با نیکلاس مادورو - رئیس جمهور این جمهوری، دلسی رودریگز -معاون اجرایی رئیس جمهور و ایوان گیل پینتو- وزیر امور خارجه ونزوئلا گفتگو کرد. تعامل بین دو کشور در زمینه‌های تجاری، اقتصادی، علمی، فنی، فرهنگی و بشردوستانه در مرکز این مذاکرات قرار داشت . همانطور که دفتر مطبوعاتی سفارت روسیه یادآور شده، مسکو و کاراکاس با موفقیت تعدادی از پروژه‌های مشترک در عرصه انرژی، زیرساختها، کشاورزی، پزشکی و سایر زمینه ها را اجرا می‌کنند.

 

نیکلاس مادورو نیز در پایان دیدار خود باوزیر خارجه روسیه، مذاکرات با این دیپلمات روس را موفقیت آمیز نامید. مادورو در شبکه اجتماعی X نوشت: «دیداری مثمر ثمر و قابل توجهی با سرگئی لاوروف داشتم و با او در زمینه‌های مختلف روابط دوجانبه، تقویت و تحکیم کل نقشه راهبردی همکاری همه جانبه روسیه و ونزوئلا گفتگو کردیم. برادری و دوستی ناگسستنی بین مسکو و کاراکاس برقرار است».

 

علاوه بر این، رئیس جمهور ونزوئلا، پس از مذاکرات یادآور شد که مایل است بلافاصله پس از انتخابات ریاست جمهوری روسیه در ماه مارس، به مسکو سفر کند.

 

وزیر خارجه روسیه در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از مذاکره با همتای ونزوئلایی خود تاکید کرد که مسکو آمادگی دارد در صورتی که مقامات کاراکاس به این موضوع علاقه مند باشد، به برقراری گفتگوهای بین دولت و مخالفان در ونزوئلا کمک کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار