سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

واشنگتن پست: آمریکا در نشست گروه 20 کاملا منزوی بود

واشنگتن پست: آمریکا در نشست گروه 20 کاملا منزوی بود روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت که مخالفتهای آمریکا با قطعنامه آتش بس در غزه این کشور را در نشست وزرای خارجه گروه 20 حتی در میان متحدان منزوی کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 23
کد خبر: ۲۲۹۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت، مخالفت ایالات متحده با آتش بس فوری در غزه در نشست دو روزه وزرای خارجه گروه 20 در ریو دوژانیرو به طور مکرر تحت انتقاد شدید قرار گرفت؛ نشانه دیگری از انزوای واشنگتن درباره غزه.
نشست وزرای خارجه گروه 20 چهارشنبه و پنج شنبه در برزیل برگزار شد.


«مائورو ویرا» وزیر خارجه برزیل، میزبان این نشست، سخنرانی خود را با فلج بودن شورای امنیت سازمان ملل آغاز کرد جاییکه ایالات متحده برای سومین بار قطعنامه پیشنهادی برای آتش بس فوری در نوار غزه را وتو کرد.



ویرا تاکید کرد که این «حالت بی عملی از شورای امنیت باعث از دست جان بیگناهان زیادی می‌شود».


براساس این گزارش، دیپلماتهای ارشد گروه 20 در نشستی پشت درهای بسته و بدون حضور رسانه‌ها که با حضور وزرای خارجه آمریکا و روسیه بود دیدگاههای خود را درباره این موضوع مطرح کردند.


با این حال به دلیل اشتباه برگزار کنندگان در خاموش کردن هدستهای صوتی برخی از رسانه‌ها از جمله روزنامه واشنگتن پست موفق شدند به اظهارات مطرح شده در جلسه گوش دهند!


استرالیا، متحد نزدیک ایالات متحده، از آتش بس فوری در غزه حمایت کرد و در مورد "ویرانی های بیشتر" ناشی از عملیاتهای نظامی اعلام شده ارتش اسرائیل در شهر رفح، جاییکه بیش از یک میلیون آوره به آن پناه برده‌اند، هشدار داد.


آفریقای جنوبی، که اسرائیل را به انجام نسل کشی در غزه متهم کرده است، در این نشست گفت که رهبران جهان اجازه داده‌اند که مصونیت از مجازات در غزه حاکم شود.


آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز پنج شنبه به خبرنگاران گفت: علیرغم مخالفتهای شدید با برقراری یک آتش بس فوری در غزه او گروه 20 را بر سر اهداف این درگیری متحد یافته است!


وی افزود: «همه از تلاش برای دستیابی به توافق برای آزادی گروگانها حمایت می‌کنند. همه از آتش بس بشردوستانه طولانی مدت حمایت می کنند.همه از یافتن راهی برای پایان دادن به درگیری ها حمایت می‌کنند».


بلینکن اضافه کرد: «ممکن است بر سر تاکتیک‌ها تفاوت‌هایی وجود داشته باشد... اما ما تلاش می‌کنیم بر روی دستیابی به نتایج تمرکز کنیم».


واشنگتن پست نوشت، اما تحلیلگران می‌گویند که تقابل بین جایگاه جهانی آمریکا از سالی به سال دیگر متفاوت است.


«ریچادر گرون» متخص مسائل بین‌المللی در "گروه بین‌المللی بحران" می‌گوید که یک سال پیش آمریکا یک قدم از روسیه در مساله اوکراین جلو بود اما به نظر می‌رسد اکنون کنترلی روی مسائل غزه و اوکراین ندارد و ممکن است کنترل خود را بر انتخابات نوامبر 2024 نیز از دست بدهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار