مین‌های به جا مانده از داعش در سوریه همچنان قربانی می‌گیرد-راهبرد معاصر
نشست اضطراری شورای امنیت ملی عراق در پی تهدید‌های رژیم صهیونیستی احضار کاردار انگلیس به وزارت خارجه در پی اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران احضار رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا به وزارت خارجه آغاز سرشماری سراسری در عراق پس از ۲۷ سال دادگاه عالی رژیم صهیونیستی به برکناری بن گویر رای داد احضار سفیر مجارستان به وزارت خارجه سرکنسول ایران در سلیمانیه: پیگیر نقض حقوق شهروندان ایرانی از سوی گروه‌های تروریستی هستیم حمله یمن با موشک‌های بالستیک به یک کشتی در دریای سرخ واکنش عراقچی به تحریم خطوط هوایی و کشتیرانی توسط اروپا و انگلیس گزارش تازه آژانس و ادعا‌های جدید درباره ذخایر اورانیوم ایران تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با حماس ۲ شهید در حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت عراقچی: خوشحالیم که سوریه به اتحادیه عرب برگشته بیانیه مطبوعاتی مشترک سه کشور در خصوص نشست سه جانبه ایران، عربستان و چین اوکراین برای نخستین بار موشک دوربرد آمریکایی به سمت روسیه شلیک کرد

مین‌های به جا مانده از داعش در سوریه همچنان قربانی می‌گیرد

۳۱ غیرنظامی سوری طی ۱۰ روز درحالی‌که درحال جمع‌آوری میوه بودند، بر اثر انفجار مین‌های به جا مانده از داعش در شمال سوریه کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۲۹۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، ۳۱ غیرنظامی سوری طی ۱۰ روز بر اثر انفجار مین‌های به جا مانده از داعش در شمال سوریه کشته شدند. این دست از حوادث هرساله هنگام جمع‌آوری میوه کماه اتفاق می‌افتاد.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که بر اثر انفجار مین به جا مانده از داعش در صحرای رقه در حین جمع آوری میوه کماه، ۱۴ نفر کشته و ۸ نفر زخمی شدند. دیده‌بان حقوق بشر سوریه پیشتر گزارش داده بود که ۱۳ شهروند از جمله زنان از یک طایفه در اثر انفجار مین به جا مانده از داعش در حالی که در حال جستجوی میوه بودند در صحرای رصافه در حومه غربی استان رقه کشته شدند. رقه در طول کنترل داعش بر مناطق وسیعی که از سال ۲۰۱۴ شروع شد، برجسته‌ترین پایگاه این سازمان در سوریه بود تا اینکه در سال ۲۰۱۷ از این استان خارج شد.

 

علی‌رغم خطرات و هشدار‌های مقامات امنیتی، ساکنان همچنان به جمع آوری میوه‌ها در صحرا ادامه می‌دهند، زیرا آن‌ها به قیمت بالایی فروخته می‌شوند، که این امر تقاضا برای جمع آوری آن‌ها را با توجه به شرایط سخت اقتصادی که سوریه پس از ۱۳ سال جنگ متحمل شده است، توضیح می‌دهد.

 

مین‌های پراکنده در اکثر مناطق صحرای سوریه مانعی برای این شهروندان است، زیرا سالانه صد‌ها کشته و زخمی بر اثر انفجار آن‌ها در حین جستجوی میوه کماه ایجاد می‌کند.

 

در طول فصل جمع آوری کماه، که بین فوریه و آوریل است، مرگ و میر به طور مکرر در نتیجه انفجار مین رخ می‌دهد، زیرا ساکنان خود را سرگرم جمع آوری آن‌ از مناطق بیابانی وسیعی می‌کنند که قبلاً تحت کنترل داعش بوده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار