عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

یمن ادعای رسانه‌های صهیونیست درباره قطع کابل‌های مخابراتی دریای سرخ را رد کرد

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یمن ادعای برخی از رسانه‌های صهیونیستی مبنی بر دست داشتن دولت قانونی صنعا در آسیب رساندن به کابل‌های مخابراتی بین المللی در دریای سرخ را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت ارتباطات یمن تاکید کرد که این وزارتخانه و دولت رسمی یمن، پایبندی خود را به مواضع کلی صنعا درباره کابل‌های زیردریایی، جلوگیری از آسیب به آنها، ارائه تسهیلات لازم برای ترمیم و نگهداری کابل‌ها مشروط به دریافت مجوز‌های لازم از سازمان امور دریایی یمن، اعلام کرده اند.

این وزارتخانه تاکید کرد که تصمیم دولت صنعا به جلوگیری از عبور کشتی‌های متعلق به رژیم صهیونیستی شامل کشتی‌های متعلق به شرکت‌های بین المللی دارای مجوز نخواهد شد.

از طرفی، وزارت ارتباطات یمن بر نقش محوری این وزارتخانه در تداوم، ساخت و گسترش شبکه ارتباطات و اینترنت بین المللی از طریق کابل‌های بین المللی عبوری از آب‌های منطقه‌ای این کشور تاکید کرد.

وزارتخانه مذکور همچنین از تلاش صنعا برای تسهیل تردد و اجرای پروژه‌های مرتبط با این کابل‌ها از طریق حریم دریایی یمن خبر داد و اعلام کرد این امر همچنین شامل پروژه‌هایی خواهد بود که دولت یمن از طریق شرکت ارتباطات بین المللی خود (تله یمن) اجرا می‌کند.

دیروز (دوشنبه) روزنامه صهیونیستی «گلوبز» باهدف تخریب جایگاه بین‌المللی دولت یمن و تلاش برای معرفی آن به عنوان تهدیدی جهانی، مدعی آسیب‌دیدن کابل‌های مخابراتی در دریای سرخ در پی عملیات ارتش یمن در حمایت از ملت فلسطین در نوار غزه شد.

براساس ادعای این روزنامه چاپ سرزمین‌های اشغالی، حداقل چهار خط ارتباطی مخابراتی زیر دریا در فاصله بندر جده در عربستان سعودی تا جیبوتی در شرق آفریقا آسیب دیده اند.

روزنامه صهیونیستی گلوبز نوشت که آسیب رسیدن به کابل‌های ارتباطی دریای سرخ، می‌تواند ارتباطات بین قاره آسیا و اروپا را مختل کند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار