دانشمند هسته‌ای اهل مازندران به شهادت رسید شهادت کارمند دانشگاه علوم پزشکی ایران در حمله اسرائیل امتحانات دانشگاه صنعتی اصفهان لغو شد تغییر نام خیابان خالد اسلامبولی به سید حسن نصرالله ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد وزیر بهداشت: اکثر مجروحان و شهدای ایران، زنان و کودکان هستند بارندگی در شمال و شمال غرب ایران / دمای تهران به ۴۰ درجه می‌رسد خط منتهی متروی تهران به فرودگاه مهرآباد تعطیل شد کارمندان البرزی دورکار شدند تعویق سه هفته‌ای امتحانات پایان ترم دانشگاه تهران/تمامی آزمون‌ها «حضوری» برگزار می‌شوند ملکی: انبار آتش گرفته شهران «بنزین» نبود هشدار مهم؛ اگر نور انفجار دیدید به هیچ وجه به سمت پنجره نروید ماجرای ابر‌های دزدی چیست؟ / نقشه امارات برای آسمان ایران افشاگری جنجالی از GTA ۶ / قابلیت‌های جدید گیم‌پلی لو رفت وزارت بهداشت شایعه تقلب در آزمون دستیاری را رد کرد

تامین اعتبار فوق العاده ویژه کارکنان آموزش عالی برای سال ۱۴۰۳

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با تامین اعتبار فوق العاده ویژه کارکنان آموزش عالی برای سال ۱۴۰۳ موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 29
کد خبر: ۲۳۰۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خطیبی امروز - پنجشنبه - افزود: پس از پیگیری‌های بسیار و نامه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دستور معاون اول رییس‌جمهور به سازمان اداری و استخدامی، پرداخت فوق العاده ویژه به نظر موافق سازمان اداری، استخدامی و منوط به تامین اعتبار از طرف سازمان برنامه و بودجه اعلام شده بود.

وی ادامه داد: با تلاش و رایزنی‌های وزیر علوم پس از جلسه‌ای که شب گذشته ( چهارشنبه‌ شب ۹ اسفند) در دفتر رییس سازمان برنامه و بودجه تشکیل شد، دستور تامین اعتبار فوق العاده ویژه برای سال ۱۴۰۳ ویژه کارکنان آموزش عالی صادر شد.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم اظهار امیدواری کرد با تامین اعتبار بتوان معوقات این افزایش را طبق قانون، برای ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ نیز پرداخت کرد.

  ، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از روسای برتر دانشگاه‌های کشور شامگاه چهارشنبه (۹ اسفند) میهمان داود منظور رییس سازمان برنامه بودجه بودند. نشستی که درددل‌ها بیش از آنکه از کمبود شدید بودجه باشد، بیشتر از همکاری نکردن حوزه صنعت کشور با دانشگاه ها حکایت داشت.

محمدعلی زلفی گل در حاشیه دیدار نشست رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با روسای دانشگاه های مهم کشور در محل این سازمان در گفت وگو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا ضمن قدردانی از رییس سازمان برنامه و بودجه برای برگزاری چنین نشستی افزود: آقای منظور خاضعانه در جریان نظرات و مسائل و دغدغه های دانشگاهیان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه اکنون دانشگاه ها با مسائل مختلفی مواجه هستند، رفع این چالش ها را نیازمند توجه جدی و عزم فرابخشی دانست.

 

وزیر علوم در ادامه، برگزاری نشست روسای دانشگاه ها با رییس سازمان برنامه و بودجه را بسیار مفید خواند و گفت: در این جلسه به مدیران مرتبط دستور داده شد که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ اعتبارات مورد نیاز دانشگاه ها لحاظ شود.

وی افزود: حتی مقرر شد برای علوم نوظهور و نوپدید مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز یک ردیف ویژه اعتباری مستقل برای دانشگاه ها پیش بینی شود و دانشمندان و اساتید فعال در این زمینه مورد حمایت ویژه قرار گیرند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار