وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

معلمان مدارس دولتی طراح سؤالات هستند

معلمان مدارس دولتی طراح سؤالات هستند رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: طراحان سؤالات امتحانات نهایی، معلمان مدارس دولتی هستند و سؤالات از کتاب طرح می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، محسن زارعی؛ رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: سؤالات آزمون‌های نهایی به صورت هماهنگ و کشوری از تمام کتاب درسی طرح می‌شود و نیازی به کتاب کمک درسی و موسسات آموزشی نیست.

 

وی با اشاره به برگزاری آزمون‌های پایه‌های دهم و یازدهم به صورت نهایی، افزود: با توجه به اینکه دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم، نمونه‌ای برای آزمون‌های نهایی ندارند و نگران شیوه طراحی سؤالات هستند، به آنان اطمینان خاطر می‌دهیم که سؤالات صرفاً از کتاب درسی طرح خواهد شد و خارج از کتاب هیچ سوالی طرح نمی‌شود.

 

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طراحان سؤالات دبیران مدارس هستند، تصریح کرد: طراحان سؤالات نیز، دبیران مدارس دولتی سراسر کشور هستند و با توجه به شیوه‌های تدریس، متناسب با دانش‌آموزان این سؤالات را طراحی خواهند کرد، بعضی از اخبار ناشی از این که سوال دشوار خواهد بود، کذب است.

 

زارعی به بیان چند توصیه به دانش‌آموزان پرداخت و گفت: دانش‌آموزان نباید زمان آموزش را از دست بدهند بلکه باید از همه روز‌های آموزشی استفاده کنند و صرفا رجوعشان به کتاب درسی باشد.

 

وی در ادامه اظهار کرد: همچنین لازم به ذکر است به کتاب کمک آموزشی و موسسات نیازی نیست و اگر کتاب را خوب مطالعه کنند و موضوعات را خوب متوجه شوند، به راحتی می‌توانند در آزمون‌ها شرکت کنند.

 

زارعی خاطرنشان کرد: در خرداد 1402 بعضی از دانش‌آموزان مطالعه دروس را به زمان آزمون موکول کردند و این زمان، زمان مفید برای مطالعه و آمادگی تحصیلی نخواهد بود؛ لذا توصیه می‌کنیم که در طول سال تحصیلی مطالعات و آمادگی داشته باشند و ایام آزمون را صرفا به مرور کتاب و موضوعات بپردازند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار