ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

آیت الله رئیسی: فلسطین محور فعالیت مساجد در سرزمین‌های اسلامی باشد

آیت الله رئیسی: فلسطین محور فعالیت مساجد در سرزمین‌های اسلامی باشد رئیس جمهور در جریان بازدید از مسجد جامع الجزایر گفت: آگاهی‌بخشی نسبت به فلسطین باید در محور فعالیت مساجد در سرزمین‌های اسلامی باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های سفر دو روزه خود به الجزایر، با همراهی وزیر آموزش این کشور در مسجد جامع الجزایر به عنوان بزرگترین مسجد قاره آفریقا و سومین مسجد بزرگ جهان اسلام حضور یافت و ضمن بازدید از بخش‌هایی از این مسجد، در جریان روند احداث آن قرار گرفت و در ادامه همراه با نمازگزاران الجزایری فریضه نماز مغرب را به جا آورد.


مسجد جامع الجزایر با معماری اسلامی الجزایری در مساحتی به وسعت 27 هکتار بنا شده است. در بالای آن بلندترین فانوس دریایی جهان قرار دارد و شامل مصلایی به وسعت دو هکتار و گنجایش 120 هزار نمازگزار، دارالقرآن و یک مرکز فرهنگی ااسلامی است.


12 ساختمان و کتابخانه‌ای با یک میلیون کتاب، سالن سخنرانی و موزه هنر و تاریخ اسلامی از دیگر بخش‎های مسجد جامع الجزایر است.


این مسجد، پس از مسجد النبی در مدينه منوره و مسجد‌الحرام در مکه، سومین مسجد بزرگ جهان محسوب می‌شود. گلدسته مسجد که از سراسر پایتخت این کشور قابل مشاهده است نیز با 267 متر ارتفاع، بلندترین گلدسته جهان به شمار می‌رود. این گلدسته از 43 طبقه تشکیل شده و دارای آسانسور است.


رئیس جمهور همچنین در جریان بازدید از مسجد جامع الجزایر در دیداری کوتاه با امام جماعت این مسجد «نشر معارف دینی و معارف نبی مکرم اسلام (ص) و اهل بیت (ع)» ، «توجه به وضعیت نمازگزاران و اهتمام نسبت به رفع مشکلات آنان» و «توجه به احوال مسلمان در سراسر جهان در کنار عبادت خدای متعال» را از جمله کارکردهای بسیار مهم مساجد در جوامع اسلامی برشمرد و افزود: امروز آگاهی‌بخشی نسبت به مسلمانان مظلوم فلسطینی در غزه به عنوان اصلی‌ترین موضوع جهان اسلام بلکه جهان بشریت باید در محور فعالیت مساجد در سرزمین‌های اسلامی باشد.


رئیسی با اشاره به نقش مساجد الجزایر برای ایجاد تحرک و آگاهی و بسیج نیروهای مردمی در دوره استعمار گفت: امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران مساجد را سنگر مبارزاتی علیه انحراف و مبارزه با ظلم می‌دانست و از همین ظرفیت عظیم برای پیشبرد اهداف الهی انقلاب اسلامی بهره برد.


رئیس جمهور همچنین وحدت و انسجام را یکی از ضروری‌ترین نیازهای امروز عالم اسلام عنوان کرد و اظهار داشت: از دیگر کارکردهای مهم مساجد ایجاد وحدت و انسجام میان امت اسلامی است که مساجد می‌توانند در این زمینه نقش موثری ایفا کنند.
رئیسی با بیان اینکه خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران و الجزایر در قبال مسئله فلسطین موضع واحدی دارند، تصریح کرد: اگر همین اشتراک مواضع در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی در همه جهان اسلام وجود داشت، آیا صهیونیست‌ها جرات ارتکاب این حد از جنایت بر علیه مظلومین فلسطینی را داشتند؟


رئیس جمهور در ادامه بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران نسبت به گسترش ارتباطات فرهنگی میان دو کشور ایران و الجزایر با محوریت مساجد و در راستای معرفت‌افزایی، علم‌افزایی و ایجاد وحدت و انسجام در جهان اسلام تاکید کرد.


امام جماعت مسجد جامع الجزایر نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از سابقه و تاریخچه احداث این مسجد، به تلاش‌های فرانسوی‌ها برای ایجاد تغییر در دین و باورهای ملت الجزایر در دوره استعمار اشاره کرد و گفت: ملت الجزایر به رغم این تلاش‌ها ضمن پابندی به اصول و اعتقادات خود، استقلال را به این کشور بازگرداند و محل فعالیت‌های استعماری استعمارگران را نیز به مسجد جامع الجزایر تبدیل کرد.


امام جماعت مسجد جامع الجزایر ضمن ارج نهادن به مواضع شجاعانه و تاریخی دولت جمهوری اسلامی ایران در قبال مسئله فلسطین، ابرار امیدواری کرد سایر کشورهای اسلامی نیز در این مسیر گام بردارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار