آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

شورای امنیت خواستار ورود کمک‌های بیشتر به غزه شد

شورای امنیت سازمان ملل امروز یکشنبه از رژیم صهیونیستی فقط درخواست کرد که گذرگاه‌های ورود کمک‌های انسانی به غزه را باز نگه دارد و افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای شورای امنیت سازمان ملل بامداد یکشنبه به ابراز نگرانی از جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به محل توزیع غذا در نوار غزه بسنده کردند.

 

به گزارش وبگاه شبکه «الجزیره»، شورای امنیت طی بیانیه‌ای از رژیم صهیونیستی فقط درخواست کرد که گذرگاه‌های ورود کمک‌های انسانی به غزه را باز نگه دارد و افزایش دهد.

 

در این بیانیه آمده است: «ما بر لزوم انجام تمام اقدامات لازم برای حفاظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی [در غزه]تاکید می‌کنیم. ما مجدداً بر لزوم پایبندی طرفین درگیری [در غزه]به قوانین بین‌المللی، از جمله حقوق بین‌المللی بشردوستانه، تأکید می‌کنیم».

 

این بیانیه همچنین می‌افزاید: «ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که از محروم کردن مردم غیرنظامی در نوار غزه از خدمات و کمک‌های اولیه خودداری کنند».

 

روز پنجشنبه بود که حمله تانک‌های رژیم صهیونیستی به مردمی که منتظر دریافت کمک‌های بشردوستانه در میدان «النابلسی» در خیابان الرشید در غزه بودند، تاکنون ۱۰۹ شهید و ۷۶۰ زخمی در پی داشته است.

 

این دومین بار در یک هفته اخیر بود که جمعیت منتظر برای دریافت کمک، مورد هدف قرار می‌گیرند، روز یکشنبه نیز در همین مکان ۲۲ نفر به همین شکل به شهادت رسیدند، آن هم در شرایطی که گرسنگی و قحطی در غزه بیداد می‌کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار