بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

توصیه آقای سخنگو به نخست وزیر انگلیس

توصیه آقای سخنگو به نخست وزیر انگلیس سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به اظهارات بی‌اساس جانسون، به دولت انگلیس توصیه کرد به جای تلاش بی‌ثمر علیه ایران، فروش سلاح‌های مرگبار به عربستان را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 23
کد خبر: ۲۳۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اظهارات «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در خصوص احتمال مقصر بودن ایران در موضوع پالایشگاه عربستان (آرامکو) با رد سخنان وی اظهار داشت: دولت انگلیس به جای تلاش بی ثمر علیه جمهوری اسلامی ایران، نسبت به توقف فروش سلاح‌های مرگبار به عربستان که خواسته بسیاری از مردم جهان است اقدام کرده و خود را از اتهام ارتکاب جنایت جنگی علیه مردم یمن برهاند.

 

به گزارش فارس، روزنامه «گاردین» گزارش کرد، جانسون در جمع خبرنگارانی که در هواپیما وی را به سمت نشست مجمع عمومی سازمان ملل همراهی می‌‌‌کردند، با تکرار اتهامات واشنگتن و ریاض علیه ایران گفت که بریتانیا در حال حاضر معتقد است که ایران به احتمال خیلی زیاد مسئول حمله اوایل ماه جاری میلادی به تأسیسات نفتی عربستان است.

 

وی اینگونه توضیح داد که «به احتمال بسیار زیاد»، ایران پشت حمله پهپادی و موشکی 14 سپتامبر (23 شهریور ماه) به دو تأسیسات مهم نفتی عربستان بوده است.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار