اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

زمزمه‌های لو رفتن سوالات آزمون فوق العاده وکالت ۱۴۰۲

زمزمه‌های لو رفتن سوالات آزمون فوق العاده وکالت ۱۴۰۲ آزمون فوق العاده وکالت سال ۱۴۰۲ روزگذشته در حالی برگزار شد که شنیده‌ها حاکی از لو رفتن سوالات این آزمون است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، آزمون فوق‌العاده آزمون وکالت عصر روز گذشته (جمعه ۱۸ اسفندماه۱۴۰۲) برگزار شد. در این آزمون ۱۱۳ هزار نفر (۵۳ هزارنفر بانو و ۶۰ هزار نفر آقا) ثبت نام کردند. اما از چند ساعت پیش از برگزاری این آزمون، زمزمه هایی مبنی بر لو رفتن سوالات به گوش می رسید؛ زمزمه‌هایی که پس از برگزاری آزمون این زمزمه، در صفحات مجازی رنگ و بوی جدی تری به خود می‌گیرد.

 

یک کانال تلگرامی ابتدا دو سوال را منتشر کرد و سپس با گذاشتن آدرس کانال تلگرامی دیگر مدعی شد که تمامی سوالات آزمون فوق‌العاده آزمون وکالت را به همراه پاسخ سوالات منتشر کرده است؛ شرکت‌کنندگان در آزمون نیز این سوالات را تایید کردند!یکی از شرکت کنندگان در این آزمون در گفتگو با خبرنگار فارس بیان کرد: پیش از ورود به جلسه آزمون، دیدیم شرکت کنندگان آزمون همه گوشی با دست هستند، پس از پرس و جو متوجه شدم گویا ساعت ۱۱:۳۰ یک کانال تلگرامی همه سوالات و پاسخ‌های درست را منتشر کرده است.

 

وی ادامه داد: به نظر می رسد؛ افراد بسیاری با استفاده از سوالات منتشر شده در آزمون شرکت کردند، این موضوع باید پیگیری شود چرا که حق هزاران نفر مطرح است.

 

همچنین یکی دیگر از شرکت کنندگان در این آزمون در واکنش به خبر لو رفتن سوالات آزمون فوق‌العاده وکالت در صفحه‌ مجازی‌اش نوشت: بیش از دو ماه است که روزانه بیش از ۱۲ ساعت درس می‌خوانم تا در این آزمون قبول شوم؛ امروز با شنیدن لو رفتن سوالات خستگی به تنم ماند. تعداد دیگری از این داوطلبان در صفحات شخصی‌شان، خواستار ابطال این آزمون و برخورد با منتشرکنندگان سؤالات شدند.


هرچند بررسی خبرنگار فارس نیز نشان می‌دهد سوالاتی که پیش از برگزاری آزمون منتشر شده، با سوالات آزمون وکالت همخوانی داشته اما این موضوع باید از سوی مراجع قضایی ذی صلاح مورد تایید قرار بگیرد.

 

از سوی دیگر تاکنون هیچ یک از مسئولان مربوطه در این رابطه اظهار نظر نکرده اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار