جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند

نظارت گشت‌های مشترک تعزیرات بر بازارهای شب عید

نظارت گشت‌های مشترک تعزیرات بر بازارهای شب عید معاون دادستان تهران گفت: در ایام پایانی سال با توجه به کثرت مراجعات مردم به بازار برای خریدهای شب عید، گشت‌های مشترک با محوریت دادستانی ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، گشت مشترک نظارت بر بازار با حضور معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۸ تهران، مسؤولان تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه‌های متولی برگزار شد.

 

محمد امیر دهستانی، سرپرست دادسرای ناحیه ۱۸ و معاون دادستان تهران، با اشاره به بازدید از بازار حسن آباد همراه با مسئولان سازمان تعزیرات، گفت: این بازدید در راستای اجرای دستورات دادستان تهران و احیای حقوق عامه که یکی از وظایف مهم دادستانی‌ها است، صورت گرفت.

 

وی با بیان اینکه یکی از مصادیق حقوق عامه، نظارت بر بازار و روند قیمت‌هاست، افزود: اگر در واحدهای صنفی تخلفی وجود داشته و افزایش قیمت و گران‌فروشی شود، به حقوق عامه لطمه وارد می‌کند لذا در این راستا و برای تحقق منویات سند تحول قضائی و اجرای دستورات دادستان تهران؛ دادستان‌های مناطق اقدام به سرکشی از بازارها با تشکیل گشت مشترک تعزیرات کردند.

 

سرپرست دادسرای ناحیه ۱۸ تهران گفت: در همین راستا به اتفاق گشت تعزیرات و کلانتری منطقه، در بازار حسن آباد، پاساژ عقیق و ایرانیان حضور پیدا کرده و قیمت کالاهای مختلف را بررسی کردیم و اگر افزایش قیمتی بود، اعمال قانون انجام گرفت.

 

دهستانی با اشاره به تخلفات مشاهده شده در بازدید، افزود: در این بازدید چند مورد تخلف مشاهده شد که تعزیرات اقدام به جریمه نقدی کرد و درباره برخی موارد جزئی هم تذکر داده شد تا مشکلات رفع شوند تا در بازدیدهای بعدی شاهد بروز این موارد نباشیم.

 

وی درباره روند اعمال جریمه برای واحدهای متخلف در بازار نیز توضیح داد: اعمال جریمه با دستور دادستانی، از سوی تعزیرات انجام می‌شود. در مرحله بعد که اگر تخلف تکرار شود، پلمب واحد صنفی با دستور دادستان انجام می‌شود.

 

دهستانی با اشاره به روند مستمر بازدیدها در این ایام بیان کرد: در ایام پایانی سال با توجه به کثرت مراجعات مردم به بازار برای خریدهای شب عید، گشت‌های مشترک با محوریت دادستانی ادامه دارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار