چندهزار مأمور پلیس به حالت آماده‌باش درآمده‌اند /چهارشنبه سوری را عزا نکنید-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

چندهزار مأمور پلیس به حالت آماده‌باش درآمده‌اند /چهارشنبه سوری را عزا نکنید

چندهزار مأمور پلیس به حالت آماده‌باش درآمده‌اند، اورژانس و آتش‌نشانی گوش‌به‌زنگند و مردم در این روز‌های پر از رفت‌وآمد و خرید و کار‌های عقب‌افتاده، هر کاری می‌کنند تا سه‌شنبه‌شب را زودتر به خانه برسند تا گرفتار سروصدای چهارشنبه‌سوری نشوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ چهارشنبه آخر هر سال به گواه تقویم و رسم و رسوم قدما، قرار است شبی باشد برای جشنی کوچک تا سرخی آتش بر رخمان بنشیند و زردی‌ها و رنج‌هایمان را دود کند و به هوا بفرستد. اما در چند سال اخیر یا بهتر است بگوییم در یکی دو دهه اخیر همه‌چیز برعکس شده. رسم و رسوم گذشته و پریدن از بوته آتش، قاشق‌زنی، شب‌نشینی و دورهمی رنگ باخته و به‌جای آن، صدای ترقه و فشفشه تن و بدنمان را می‌لرزاند.

هر سال تعداد زیادی از کودکان و نوجوانانی که در زیرزمین خانه‌هایشان مشغول درست‌کردن ترقه‌ها و نارنجک‌های کوچک دست‌ساز هستند، در آتش می‌سوزند و اگر زنده بمانند، به‌خاطر استفاده و تماس با مواد شیمیایی محترقه و منفجره به‌شدت دچار صدمات جسمی و روحی جبران‌ناپذیری مثل ضایعات پوستی، ریوی، درد‌های شدید، سرگیجه، سوختگی اعضای بدن، نابینایی دائم و قطع اعضای بدن می‌شوند.

عده‌ای هم به جای درست‌کردن ترقه و نارنجک، این مواد محترقه را می‌خرند و پولش یکراست به جیب سودجویانی می‌رود که از این فرصت استفاده کرده و این مواد را وارد می‌کنند. با اینکه هشدار‌های پلیس و آتش‌نشانی برای کمترشدن آسیب‌ها تا حدودی مؤثر بوده، اما همچنان بیمارستان سوانح و سوختگی در چند روز پایانی سال حسابی شلوغ می‌شود. چندسالی هم هست که فضای مجازی از چند روز مانده به چهارشنبه‌سوری، تبدیل به بستری برای تبلیغ فروش مواد محترقه می‌شود تا دسترسی نوجوانان به این مواد خطرناک راحت‌تر شود.

طبق هر سال پلیس فتا برای جلوگیری از تبلیغات فروش مواد محترقه و برای برخورد با مجرمان، طرح‌هایی را به اجرا درمی‌آورد و امسال طرح عملیاتی این پلیس در ۳۳ کارگروه ویژه عملیاتی در کشور آغاز به‌کار کرده و ضمن رصد تخصصی تارنما‌های تبلیغ‌کننده، برخورد با مجرمان این حوزه در دستور کار قرار دارد تا شاید امسال کمتر شاهد آتش‌سوزی‌ها و خسارات جانی و مالی به خانواده‌ها باشیم. / همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار