ارتش اسرائیل: در حال آماده‌سازی تجهیزات برای جابه‌جایی ساکنان غزه به جنوب این باریکه هستیم آمادگی پوتین برای بررسی ضمانت‌های امنیتی اوکراین با ضمانت چین تظاهرات در تل آویو در اعتراض به عدم توافق با حماس رئیس بخش امنیت سایبری اسرائیل به جرم تعرض به کودکان دستگیر شد گزارش غریب‌آبادی از رایزنی با سفیر چین در تهران واکنش حماس به اظهارات رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل  فایننشال تایمز: ترامپ از پشت به اوکراین خنجر می‌زند قتل ۲۰ غیرنظامی در نیجریه توسط راهزنان مسلح افشای اسناد وزارت خارجه آمریکا از نحوه دیدار ترامپ و پوتین پیام سخنرانی عبدالملک الحوثی برای ریاض: حزب الله تنها نیست وقوع انفجار مهیب در دمشق/ ادعای منابع سوری: یک بسته انفجاری در نزدیکی هتل گلدن منفجر شد زلنسکی با تسلیم دونباس به روسیه مخالفت کرد بازداشت یک تروریست بسیار خطرناک در عراق/ «سلمان خضیر سلیمان داود» کیست؟ عربستان یک تبعه افغان را اعدام کرد/ «غلام رسول فقیر» کیست؟ درگیری شدید میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور

مقتدا صدر خواستار ارسال کمک‌های انسان دوستانه به غزه شد

«سید مقتدا صدر» رهبر جریان صدر عراق در پیامی با اشاره به روحیه مقاومت عراقی‌ها در برابر استکبار و اشغالگری، خواستار ارسال کمک‌های انسان دوستانه به مردم بی‌گناه غزه همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبر جریان صدر امروز (یکشنبه) در پیامی نوشت: ما مردم عراق همواره در مسیر مقاومت، مردود دانستن اشغالگری، استعمار و استکبار بوده و هستیم. اکنون که در آستانه ماه خدا (ماه مبارک رمضان) قرار داریم، از برادرانمان در نوار غزه به عنوان سرزمین عزت، جهاد، صبر و فداکاری، پشتیبانی می‌کنیم. با جمع آوری کمک‌های بشردوستانه اندکی از مایحتاج آن‌ها را در جهاد، روزه داری و افطاری تأمین خواهیم کرد.

صدر همچنین نوشت که از مردم عراق با هر گرایشی می‌خواهم در حدی که شایسته نام عراق و برادرانمان در غزه که با مقاومت خود مقابل اشغالگران، باعث سربلندی ما شده اند، کمک کند.

رهبر جریان صدر افزود: بنابراین، با توکل بر خداوند از امروز تا پنجم ماه مبارک رمضان با توکل بر خداوند، کمک هایمان را جمع آوری می‌کنیم.

این در حالی است که وزارت بهداشت فلسطین در غزه دیروز (شنبه) ضمن هشدار نسبت به تشدید خطر قحطی در نوار غزه، از افزایش شمار شهدای سوء تغذیه در این باریکه خبر داد و اعلام کرد که یک نوزاد ۲ ماهه در بیمارستان «کمال عدوان» در شمال نوار غزه بر اثر سوء تغذیه و نبود آب، جان خود را از دست داده است.

وزارت بهداشت غزه همچنین هشدار داد: افزایش مرگ و میر ناشی از سوء تغذیه و کم آبی، بسیار نگران کننده و موید آن است که قحطی در شمال نوار غزه به حد مرگ رسیده است.

ارتش رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد قادر به شکستن اراده رزمندگان مقاومت نبوده و ضربات سنگینی را از آن در محور‌های مختلف دریافت کرده است، این روز‌ها سیاست گرسنگی دادن و قحطی را علیه ساکنان بی‌گناه در نوار غزه تشدید کرده است تا به اهداف شوم خود برای کوچاندن اجباری آن‌ها از سرزمین فلسطین وادارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۱
0
0
بنده خدا! برو ببین داستان غزه را کی راه انداخته و پشت پرده این همه خون های پاک و بی گناه زنان و بچه های مظلوم غزه کیست و چیست!
آخرین اخبار