کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

هنیه: اسرائیل بدون توافق نمی‌تواند اسرای خود را بازگرداند

«اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با بیان اینکه اشغالگران اسرائیلی بابت جنایات خود در غزه دیر یا زود محاکمه خواهند شد، گفت: «هفتم اکتبر نقطه عطف تاریخی در عمر مساله فلسطین و تحول راهبردی در نبرد با اشغالگران اسرائیلی است.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ هنیه با تاکید بر اینکه هفتم اکتبر متغیر عمیق و مهمی در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی است، اظهار داشت: «طی ماه‌های گذشته همزمان با نبرد میدانی گروه‌های مقاومت، در جبهه سیاسی هم نبردی در جریان است، ما طی روند مذاکرات ۳ ضابطه برای حصول توافق وضع کردیم که دربردارنده آتش‌بس و همه طرح‌های مشکوک علیه غزه است.»

وی با اشاره به اینکه حماس با مسئولیت‌پذیری عالی و نرمشی قابل تووجه در روند مذاکرات تحت نظارت قطر و مصر حضور یافت، گفت: «چند ساعت پیش از این سخنرانی با میانجیگران تماس گرفتم و هیچ تعهدی از جانب دشمن اسرائیلی برای توقف جنگ علیه غزه و بازگشت آوارگان به مناطق‌شان دریافت نکردیم.»

رئیس دفتر سیاسی حماس با تاکید بر اینکه دشمن تنها درباره بازگشت تدریجی آوارگان به مناطق‌شان حرف می‌زند، اما منظور خود را از این سخنان توضیح نمی‌دهد، تصریح کرد: «اشغالگران از موضوع تبادل اسرا طفره می‌روند.»

هنیه با بیان اینکه اشغالگران خواهان باقی ماندن در محور الشهدا و تقسیم نوار غزه به دو نیم هستند، گفت: «اگر موضع آشکاری درخصوص توقف حملات و بازگشت آوارگان لمس کنیم، ما هم درباره موضوع اسرا نرمش نشان خواهیم داد.»

وی با تاکید بر اینکه حملات اسرائیل در تحقق اهداف خود در غزه در سایه مقاومت اسطوره‌ای مردم فلسطین ناکام خواهد ماند، تصریح کرد: «دشمن نتوانست هیچ کدام از اسرای خود را بازگرداند و علیرغم همه جنایات در غزه بدون توافق باز هم نخواهد توانست به اسرای خود دست یابد.»

رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: «ما رویکرد سیاسی خود را برای پایان دادن به اشغالگری صهیونیست‌ها در کرانه باختری و غزه و برپایی کشور فلسطین به پایتختی بیت المقدس ارائه کردیم.»

هنیه با تقدیم درود و سلام به همه جبهه‌های مقاومت که از نبرد غزه حمایت می‌کنند، گفت: «ما از طریق توافق بر سر تشکیل دولت برای مدتی موقتی تا زمان برگزاری انتخابات به دنبال سامان دادن به وضعیت داخلی هستیم.» / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار