ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

شهردار تهران خبر داد: اتمام حفاری تونل مترو خط ۶ با ۳ هزار همت اعتبار

شهردار تهران از اتمام حفاری تونل مترو خط ۶ با ۳ هزار همت اعتبار خبر داد و گفت: سال آینده شاهد بهار حمل‌ونقل در شهر تهران هستیم و تلاقی ایستگاه تبادلی شهرری با خط ۱، خط ۱۱ و خطوط ریلی کشور بسیار اتفاق قابل‌توجهی خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا زاکانی در آئین پایان عملیات خط ۶ مترو تهران اظهار داشت: ری قبله تهران است و با قدمتی هزاران ساله در افق طلایی امروز نگینی بر انگشتری تهران است.

وی افزود: بسیار مفتخریم که در پویش افتخار و امید شاهد اتمام خط مترو و خروج دستگاه TBM از این ایستگاه هستیم که در سال آینده ۲ ایستگاه و سال بعد ۵ ایستگاه تحویل مردم خواهد شد.

شهردار تهران در ادامه سخنانش گفت: ایستگاه تبادلی در خط مترو به‌منظور تلاقی با خط ۱، خط ۱۱ و خطوط ریلی کشور تلاقی خواهد داشت که بسیار اتفاق قابل‌توجهی است.

زاکانی تصریح کرد: بخش قابل‌توجهی از این تونل در این دوره مدیریت شهری احداث شده و نشان می‌دهد که این دوره از مدیریت از حساسیت زیادی در خدمت‌رسانی برخوردار است.

وی با اشاره به رسیدگی به وضعیت حمل‌ونقل عمومی گفت: تلاش می‌کنیم که حمل‌ونقل عمومی را در شرایطی داشته باشیم که استفاده از امکانات حمل‌ونقلی دگرگون شود و استقبال بیشتری از حمل‌ونقل عمومی داشته باشیم و میزان استقبال از حمل‌ونقل عمومی را به ۳۰ درصد برسانیم که حاصل آن چیزی جز بسته شدن پرونده ترافیک و آلودگی هوا در تهران نخواهد بود.

شهردار تهران ابراز کرد: ۳۰ ماه پیش تعداد اتوبوس‌های فعال در تهران ۸۷۰ دستگاه اتوبوس بود، اما امروز ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط فعال هستند و نسبت به ۳۰ ماه پیش رشد داشتیم، اما همچنان قابل‌قبول نیست.

زاکانی با تأکید بر اینکه این پروژه در حدود ۳ هزار همت هزینه داشته است گفت: کاهش ترافیک و آلودگی هوا هدف‌گذاری شده و حجم فعالیت‌ها به‌گونه‌ای ارتقا یافته که نسبت به سال‌های گذشته بی‌سابقه است.

شهردار تهران در پایان با اشاره به بهار حمل‌ونقل در سال آینده شهر تهران خاطرنشان کرد: در تهران مشکل منابع، پول و حتی تحریم نداریم و در واقع بن‌بستی وجود ندارد، لذا امیدواریم مردم ری از این ظرفیت به خوبی استفاده کنند و به‌زودی لبخند را بر لب مردم ری ببینیم و مردم تهران نیز راحت‌تر در این منطقه که قبله تهران و دیار حضرت عبدالعظیم (ع) است، رفت‌وآمد کنند. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر