عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان

رهبر انقلاب: مقاومت، بینی صهیونیست‌ها را به خاک خواهد مالید

رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: مقاومت همچنان قدرتمند ایستاده است و بینی صهیونیست‌ها را به خاک خواهد مالید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز سه شنبه در نخستین روز ماه مبارک رمضان در محفل انس با قرآن کریم گفتند: در دنیای اسلام برخی دولت‌ها به دشمنان مردم مظلوم فلسطین کمک می‌کنند. ان‌ شاء الله سزای این خیانت را خواهند دید.

رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین قرآن را ثقل اکبر عنوان کردند و گفتند: قاریان پیک عرش الهی به سمت فرشیان هستند. با قرائت قرآن، دل قاری و شنونده باید منور شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین تلاوت قرآن را از وظایف همه و تعداد قاری خوش‌خوان و درست‌خوان کشور را از همه کشورهای اسلامی بیشتر دانستند و تصریح کردند: تلاوت صحیح قرآن روزبه‌روز در کشور در حال توسعه است و روزی نیست که بنده خدای متعال را بابت این نعمت شکر نکنم.

رهبر انقلاب تاکید کردند: قرآن را باید با تدبر خواند. تدبر مراتبی دارد و قرآن برای تدبر و فهمیدن نازل شده است. عمق‌یابی از قرآن با تفسیر به رای فرق دارد.

ایشان، قرآن را یک اثر هنری الهی توصیف کردند و خطاب به قاریان قرآن گفتند: باید مصداق الذین یبلغون رسالات الله باشید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بیان اینکه توجه به مضامین آیات، خشوع ایجاد می‌کند، گفتند: تفسیر به صورت جذاب برای مستمعین ارائه شود.

تاثر رهبر انقلاب از مشاهده مظلومیت کودکان غزه که در حال قرائت قرآن بودند

محفل انس با قرآن کریم در نخستین روز ماه مبارک رمضان با حضور شماری از قاریان و استادان ممتاز و فعالان قرآنی در محضر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
این مراسم که هر ساله در نخستین روز از ماه رمضان با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار می‌شود به شکل زنده از شبکه قرآن سیما و رادیو قرآن در حال پخش است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار