عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

ماکرون: برای بازیهای المپیک خواستار توقف جنگ در اوکراین هستم

رییس‌جمهور فرانسه اعلام کرد که به منظور برگزاری بهتر بازیهای المپیک تابستانی در پاریس با رییس‌جمهور روسیه گفت‌وگو خواهد کرد و خواستار توقف جنگ در اوکراین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 17
کد خبر: ۲۳۳۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، امانوئل ماکرون، رییس‌جمهور فرانسه در گفت‌وگو با تلویزیون اوکراین اعلام کرد فرانسه در زمان برگزاری بازی‌های المپیک در پاریس خواستار توقف درگیری‌ها در اوکراین خواهد شد؛ ماکرون با این حال مدعی شد که در صورت تشدید درگیری‌ها، فرانسه آماده واکنش است، اما آغازگر تجاوز نخواهد بود.

 

بازیهای المپیک تابستانی امسال از ۲۶ جولای تا ۱۱ آگوست (۵ تا ۲۱ مرداد) در پاریس برگزار می‌شود.

 

وی همچنین گفت که آماده است با ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه، درباره پیشنهادات کاهش تنش در اوکراین گفت‌وگو کند.

 

ماکرون دراین‌باره گفت که «من تلفن را (در صورت تماس پوتین) برمی‌دارم. این مسئولیت من است و به پیشنهاد او گوش خواهم داد. نقش فرانسه (در جنگ اوکراین) این است که عصب جنگ باشد… از سوی دیگر، لازم است که همه چیز لازم را برای تقویت توان دفاعی ارتش اوکراین تجهیزات نظامی فراهم کند، اما در عین حال برای ترویج تنش زدایی به اوکراین تلاش کند... اگر پوتین بخواهد چیزی ارائه دهد، به پیشنهاد او گوش خواهم داد.

 

وی در ادامه مدعی شد: ما برای هر چالشی آماده ایم، اگر دور دیگری از تنش ها از سوی روسیه رخ دهد، برای امنیت اوکراین و اروپایی ها آماده واکنش خواهیم بود، اما فرانسه اولین نفری نخواهد بود که تجاوز را آغاز می کند.

 

پس از کنفرانسی که در اواخر فوریه به میزبانی پاریس درباره اوکراین برگزار شد ماکرون گفت که رهبران غربی درباره امکان اعزام نیرو به اوکراین گفتگو کرده‌اند و اگرچه هیچ اجماع در این زمینه حاصل نشده، اما نمی‌توان چیزی را رد کرد.

 

این اظهارات ماکرون با انتقادات گسترده ای مواجه شد و اکثر اعضای اتحادیه اروپا از جمله آلمان، جمهوری چک و لهستان ایده استقرار نیروهای غربی در اوکراین را رد کردند.

 

دراین‌باره اولاف شولز، صدراعظم آلمان گفت که «هیچ سربازی در خاک اوکراین از سوی کشورهای اروپایی یا اعضای ناتو به آنجا اعزام نمی‌شود».

 

دیمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در واکنش به اظهارات مکرون تاکید کرد که ورود چکمه‌های احتمالی نیروهای ناتو به زمین اوکراین منجر به درگیری اجتناب‌ناپذیر بین روسیه و ناتو خواهد شد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر