با ماست به جنگ دیابت نوع ۲ بروید-راهبرد معاصر
شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها

با ماست به جنگ دیابت نوع ۲ بروید

برخی شواهد معتبر وجود دارد که از رابطه بین مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ حمایت می کند، اما این شواهد محدود است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 18
کد خبر: ۲۳۳۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته محققان، مصرف ۲ فنجان یا ۳ وعده ماست در هفته به عنوان حداقل مقدار ماستی در نظر گرفته می‌شود که باید برای برآورده کردن ادعای سلامت مصرف این ماده غذایی مصرف شود.

 

شواهد علمی معتبر ارتباط آماری معنی داری بین کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و ماست به عنوان یک غذا، صرف نظر از محتوای چربی یا قند نشان می‌دهد.

 

خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را می‌توان از طریق تغییر سبک زندگی کاهش داد، بنابراین کارشناسان به مصرف کنندگان هشدار می‌دهند که فکر کنند ماست تنها راه حل برای کاهش این خطر است.

 

دکتر «جان مایلز»، متخصص غدد در دانشگاه کانزاس، می‌گوید: «نباید ماست را به عنوان نوعی محلول دارویی در نظر بگیریم که به خودی خود بدون هیچ توجه یا تلاش خاصی حالت بهتری به فرد می‌دهد.»

 

محققان معتقدند که کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بسیار پیچیده‌تر از افزایش مصرف ماست است و نیاز به اصلاح سبک زندگی و مصرف داروها دارد.

 

توصیه‌های کلی شامل افزایش فعالیت بدنی با شدت متوسط، کاهش زمان بی تحرکی، کاهش مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده، کاهش مصرف قند و کربوهیدرات، حفظ وزن طبیعی بدن یا کاهش ۵ تا ۱۰ درصد وزن بدن، کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب و غیره است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده