به گزارش راهبرد معاصر؛ محققان در حال بررسی ترکیبات موجود در اسپرسو برای کمک به مبارزه با بیماری آلزایمر هستند.
محققان دانشگاه ورونا ایتالیا دریافتند که ترکیبات موجود در قهوه اسپرسو میتواند به مهار پروتئین کلیدی مؤثر در ابتلاء به آلزایمر کمک کند.
در این مطالعه بر روی پروتئینهای تاو متمرکز شد. هنگامی که پروتئینها شروع به انباشته شدن میکنند یا در هم میپیچند، با افزایش خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط هستند.
این پروتئین بر عملکرد بخشی از مغز مبتلایان به آلزایمر و سایر بیماریها از جمله پارکینسون در گروهی به نام تائوپاتی تأثیر میگذارد.
در این آزمایش، محققان هر دو پروتئین تاو و ترکیباتی را که معمولاً در اسپرسو یافت میشوند، به یک لوله اضافه کردند. این ترکیبات عبارتند از کافئین، عصاره قهوه و جنیستین.
آنها مشاهده کردند که از تجمع تاو که میتواند با بیماری آلزایمر پس از قرار گرفتن در معرض این ترکیبات مرتبط باشد، جلوگیری میشود.
محققان میگویند مطالعات بیشتری لازم است، اما این ترکیبات ممکن است روزی به درمانهای جدید کمک کنند. / مهر