قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

مقام صهیونیست: به رفح حمله می‌کنیم

مقام صهیونیست: به رفح حمله می‌کنیم یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه گفت تل‌آویو کنترل رفح را به دست خواهد گرفت، حتی اگر این امر باعث اختلاف با ایالات متحده شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 21
کد خبر: ۲۳۳۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دورنمای یورش تانک‌ها و سربازان رژیم صهیونیستی به رفح، در ظاهر مایه دل‌نگرانی آمریکای مدعی حقوق بشر شده است، آن هم در شرایطی که برنامه‌ای برای جابجایی بیش از یک میلیون فلسطینی که از زمان آواره شدن در مناطق دیگر نوار غزه در طول جنگ پنج ماهه به آنجا پناه آورده‌اند، وجود ندارد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که با یورش‌های زمینی و هوایی از هفتم اکتبر جان بیش از ۳۱ هزار فلسطینی را گرفته است، وعده داده از تخلیه غیرنظامیان و کمک‌های بشردوستانه در رفح اطمینان حاصل کند؛ اقداماتی که مقامات ارشد تل‌آویو قرار است در روز‌های آینده در کاخ سفید به دستور «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا درباره آن‌ها بحث کنند.

یکی از این نمایندگان رژیم صهیونیستی، «ران درمر» وزیر امور استراتژیک است که در اظهاراتی گفت: «ما کاملا مطمئن هستیم که می‌توانیم این کار را به گونه‌ای انجام دهیم که موثر باشد؛ نه تنها از نظر نظامی، بلکه در بعد بشردوستانه و آن‌ها اعتماد کمتری دارند که ما بتوانیم این کار را انجام دهیم».

درمر، سفیر سابق رژیم صهیونیستی در ایالات متحده گفت تل‌آویو ایده‌های آمریکا را در مورد رفح خواهد شنید، اما این شهر واقع در مرز غزه با مصر، خواه متحدان به توافق برسند یا نرسند، گرفته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ران درمر گفت: «حتی اگر اسرائیل مجبور شود به تنهایی بجنگد، این اتفاق خواهد افتاد. حتی اگر تمام دنیا از جمله ایالات متحده علیه اسرائیل شوند، ما تا پیروزی در نبرد خواهیم جنگید».

درمر گفت باقی‌ماندن حماس باعث «حملات بی‌پایان» علیه رژیم صهیونیستی از سراسر منطقه می‌شود و «به همین دلیل است که عزم برای بیرون راندن آن‌ها بسیار قوی است، حتی اگر منجر به شکاف احتمالی در روابط با ایالات متحده شود».

این مقام صهیونیست همچنین گفت چهار گردان دست‌نخورده حماس در رفح وجود دارد که توسط عواملی که از دیگر مناطق غزه عقب‌نشینی کرده بودند، تقویت شدند و این ۲۵ درصد از قدرت این گروه قبل از جنگ را تشکیل می‌دهد.

سفیر پیشین رژیم صهیونیستی همچنین گفت: «قصد نداریم اجازه دهیم یک‌چهارم آن‌ها اینجا بمانند. ما به رفح می‌رویم، چون مجبوریم... و فکر می‌کنم آنچه مردم درک نمی‌کنند این است که هفتم اکتبر یک لحظه وجودی برای اسرائیل است». / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار